C-poikien kotiturnaus Korpilahdella
Julkaistu: 24.10.2020 00.00

C-poikien kotiturnauksessa A-poolin voitot menivät tällä kertaa vierasjoukkueille. Ensimmäisessä pelissä Rantaperkiön Iskua vastaan Jyle lähti peliin vaisusti, toisessa erässä parannettiin jo omaa peliä, mutta Isku otti pisteet kotiin 2-0 (25-17, 25-23). Toinen peli Lempo Volleyta vastaan meni niinikään 2-0 (25-18, 25-19) vieraiden voitoksi, Jylen sortuessa tekemään valtavan määrän omia virheitä. Ajoittain pelissä vilahti kuitenkin jo hyviä pätkiä ja onnistumisia. Viimeinen peli KempeLettä vastaan taisteltiin kolmeen erään ja ensimmäisessä erässä nähtiin vahvaa omaa tekemistä. Kolmas erä kierähti kuitenkin vierailijoille ja KempeLe lähti 2-1 (17-25, 15-19, 15-11) voitto sekä lohkovoitto taskussa kotimatkalleen. Jyle lähtee ottamaan uutta vauhtia B-poolista kolmen viikon kuluttua.