JyväsLentiksen miesten edustusjoukkueessa koronatapaus
Julkaistu: 30.10.2020 00.00

JyväsLentiksen miesten edustusjoukkueessa koronatapaus

JyväsLentiksen miesten 2-sarjajoukkueen yksi pelaaja on saanut positiivisen koronatestituloksen torstaina. Hänen lievät oireensa alkoivat maanantai-iltana ja positiivinen testi annettiin keskiviikkona.

Terveydenhuollon viranomaisten kanssa asia on käsitely hyvässä yhteistyössä perjantaiaamuna. Selvityksessä todettiin, että sunnuntaina 25.10. pelatussa JyLe–Veikot-pelissä tapahtui altistuminen ja terveydenhuollon viranomaiset ovat määränneet 17 JyväsLentiksen joukkueen jäsentä (13 pelaajaa ja 4 valmentajaa) karanteeniin ensi viikon keskiviikkoiltaan 4.11. asti. Karanteenien takia joudutaan siirtämään JyLen B-poikien SM-sarjaturnaus, joka piti järjestää 31.10. Jyväskylässä.

Terveydenhuoltoviranomaiset eivät katsoneet muiden sunnuntain ottelutapahtumaan osallistuneiden, kuten vastustajajoukkueen, katsojien tai toimihenkilöiden, altistuneen koronavirukselle. Ottelutapahtuma järjestettiin paikallisten viranomaisten ja Lentopalloliiton ohjeiden mukaisesti ja todettiin turvalliseksi. Katsojat käyttivät asiaankuuluvasti maskia ja eikä lähikontakteja pelaajien ja katsojien välillä tapahtunut.

Lisätiedot:

Mikko Häyrinen

Puheenjohtaja

0400 185 513

Seuran uusimmat