JyväsLentis hakee valmennuspäällikköä
11.4.2021 15:40 Uutiset / Pääsivusto

Tule JyLe-perheeseen valmennuspäälliköksi


JyväsLentis on yksi Suomen suurimmista lentopalloseuroista. Kaudella 2020-21 seuralla on joukkue kaikissa tyttöjen ja poikien ikäluokissa, naisten 1- ja 2-sarjassa sekä miesten 2-sarjassa. JyväsLentis panostaa urheilutoiminnan kehittämiseen ja hakee nyt täysipäiväistä valmennuspäällikköä.

Valmennuspäällikkö

Tehtävään valittavalta odotamme soveltuvaa koulutusta sekä vankkaa kokemusta lentopallovalmennuksesta ja mahdollisesti myös valmennuspäällikön tehtävistä. Haemme tehtävään johtamis- ja organisointikykyistä, vuorovaikutustaitoista ja hyvin ihmisten kanssa toimeentulevaa henkilöä, joka omaa hyvät tietotekniset taidot sekä suulliset ja kirjalliset esitystaidot.

Työnkuvaan kuuluvat mm. seuran junioreiden ja N2-joukkueen valmennuksen linjaus ja valmentajien mentorointi sekä tukeminen sekä urheiluakatemian valmennus. Tehtävään sisältyy lisäksi seuran hallinnollisia tehtäviä sekä osallistuminen seuran toimintojen kehittämiseen ja muut erikseen yhdessä sovitut tehtävät. Tehtävän työaika on keskimäärin 40 tuntia viikossa.

Toistaiseksi voimassa oleva tehtävä käynnistyy yhteisesti sovittuna ajankohtana, tavoitteellisesti heinä-elokuussa 2021.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 16.5.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: mikko.hayrinen@kihu.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävistä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, ole yhteydessä pj. Mikko Häyriseen (0400 185 513, mikko.hayrinen@kihu.fi)

Valitulta henkilöltä tarkastetaan ennen työn aloittamista alaikäisten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat