A-pojille A-poolin voitto
A-pojatJulkaistu: 01.02.2024 08.54

A-pojat matkasivat kauden viimeiseen pooliturnaukseen Hatanpään koululle Tampereelle. JyLen Konsta Luttinen @luttinen1 raportoi peleistä näin:

Heti turnauspaikalle saapuessamme söimme ravitsevaa makaronilaatikkoa ja sen jälkeen alkoikin ensimmäinen pelimme PuijoWolleyta vastaan. Peli alkoi tahmeasti, mutta alkukankeuden jälkeen voitimme ensimmäisen erän. Toisessa erässä peli alkoi sujua paremmin ja voitimmekin erän selvästi. Eli peli meille 2-0 (25-20, 25-15).

Toinen peli oli KempeLettä vastaan. Pelasimme kauden parasta peliä ja voitimme sillä ensimmäisen ja toisen erän. Peli oli kuitenkin tasaista, mutta onnistuimme erän loppupuolella tekemään eroa ja peli meni meille 2-0 (20-20, 25-17).

Viimeisessä pelissä vastassamme oli kotijoukkue Rantaperkiön Isku. Ensimmäinen erä oli tiukka, mutta onnistuimme kääntämään erän meille. Toinen erä eteni tasaisesti, mutta tällä kertaa Isku onnistui nappaamaan erävoiton. Viimeisen erän alussa voimat näyttivät loppuvan ja annoimme Iskulle kaulan, jota emme pystyneet kirimään lopussa. Eli peli Iskulle 2-1 (25-23, 22-25, 10-15).

Näillä tuloksilla JyLen A-pojat nappasivat taas A-poolin voiton. Seuraavaksi A-pojilla ovat vuorossa välierät, joissa ratkaistaan Finaaliturnauksen paikat.