B-pojatJulkaistu: 26.03.2024 02.21

B-pojat hankki paikan SM-finaaleihin kotivälierästä!

Joukkueen keskitorjuja Lauri Ahvenjärvi raportoi turnauksesta näin:

"23.3. lauantaina pelasimme B-poikien välierät Korpilahden yhtenäiskoululla.

Ensimmäisenä pelasimme VaLePaa vastaan ja tiesimme tämän pelin olevan päivän tärkein ja ratkaisevin ottelu meidän finaaliunelman kannalta. Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, kunnes tilanteessa 6-7 meidän toinen keskitorjuja Väinö Saloranta nyrjäytti nilkkansa torjuntatilanteessa, jolloin hänen osalta turnaus jäi siihen. Penkiltä kentälle tuli meidän joukkueen toinen passari Veikka Rintala, joka otti hienosti uuden roolin vastaan ässäsyötöllä ja auttoi joukkuetta ottamaan voiton VaLePasta erin 2-0.

Toisessa ottelussa pelasimme OsVa B2 -joukkuetta vastaan. Lähdimme otteluun itsevarmasti tärkeän voiton jälkeen. Pelasimme varmaa peliä ja peli oli meillä hallinnassa. Ensimmäisen erän tilanteessa 8-19 vastustajan passari Flilip Karjalainen satutti polvensa, eikä pelannut enää loppupelissä. Tämän takia OsVan kentällä oli pientä sekaannusta ja me pystyimme ottamaan erän meille. Toisessa erässä jatkoimme omaa varmaa peliä ja voitimme OsVan 2-0.

Viimeisessä pelissä pelasimme Vaasan Kiistoa vastaan. Peli oli ylipäätänsä todella tiukka ja kumpikaan joukkue ei halunnut hävitä ottelua. Tämän takia ottelu menikin kolmanteen ratkaisevaan erään, jonka Vaasa lopulta vei, ja näin ottelu päättyi 1-2 Kiistolle.

Turnauksessa JyLen siis sijoittui toiseksi ja varmisti näin finaalipaikan."

Joukkueessa pelasivat lauantaina Aaron, Veikka, Lauri, Väinö, Joona, Vertti, Viljami ja Elias.

Finaalit pelataan Oulunsalossa 13.-14.4. kahdeksan joukkueen voimin. JyLen alkulohkossa ovat OsVa B1, YJ ja Loimu.

B-poikien saavuttaessa SM-finaalipaikan ovat JyLen kaikki poikaikäluokat eli A-, B- ja C-juniorit finaaleissa ainoana seurana.