A-pojat SM-6
A-pojatJulkaistu: 21.04.2024 22.44

A-pojat aloittivat pelit Joensuussa lauantaina Liperiä vastaan. Avauspelin jännitys näkyi otteissa ja avauserästä tuli tappio. Peliin saatiin vähän rentoutta ja ajoittain peli kulki mallikkaasti. Suorituksen taso vaihteli, mutta pelistä saatiin tiukka 2-1-voitto aikaiseksi. Seuraavana vastaan tuli lohkon ennakkosuosikki Karkkila. Taas jännitystä alussa, mutta peli parani koko ajan ja saatiin tiukka vääntö aikaiseksi. Karkkila kuitenkin vei 2-0-voiton ottelusta. Lohkon ottelut menivät sopivasti ristiin ja päivän viimeiseen otteluun Kempelettä vastaan oli sopiva panos eli voittaja mitalipeleihin ja niukka tappiokin olisi voinut JyLelle riittää. Ensimmäisessä erässä kaikki tuntui onnistuvan. Erän loppupuolella keskittyminen kuitenkin herpaantui ja erän lopettaminen oli vaikeaa hyvästä alusta huolimatta. Erä kuitenkin JyLelle. Sama jännitys jatkui toisessa erässä ja siitä reilu tappio. Kolmannessa erässä päästimme jälleen vastustajan karkuun, mutta hyvällä pelillä saimme vielä mahdollisuuden erävoittoon. KempeLe kuitenkin oli erän lopussa vahvempi ja vei niukan erävoiton. Erävoitot olivat lohkossa lopulta kolmella joukkueella tasan ja JyLe menetti mitalipelipaikan muutamalla pisteellä. Harmitus olikin melkoinen mitalipelien jäätyä tälläkin kertaa väliin.

Sunnuntain aamupelissä vastaan asettui LempoVolley ja pelistä voitto erin 2-1. Turnauksen viimeiseen peliin sijoista 5-6 vastaan tuli Isku-Volley ja se veikin voiton selkeästi 2-0. Näin sijoitukseksi tuli kuudes.

Valmentaja Janne Murtoniemi kommentoi kautta näin: "Kokonaisuutena kausi meni hyvin, mutta harmittavasti mitalit jäivät saamatta. Ratkaisuhetkien jännitys näkyi tuloksissa. Olen tyytyväinen, että omat juniorimme pystyivät pelaamaan Suomen kärkitasolla kauden aikana. Tämä antaa uskoa tulevaan."