A-tytöille turnausvoitto puhtaalla pelillä ja nousu C-pooliin
Julkaistu: 19.12.2022 11.14

Pelit starttasivat 11.00 turnausisäntää PuWoa vastaan. Ensimmäisessä erässä haettiin käyntiin pelivire, PuWon tekemättä siitä liian helppoa, erän päättyessä 27-25 meidän hyväksi. Seuraavaa erää veimme pitäen asemamme loppuun asti erälukemin 25-20.

Toinen peli Plokia vastaan lähti käyntiin rytinällä meidän saatua matsista ote ja vieden ensimmäisen erän 25-13. Toisessa erässä tapahtui notkahduksia, mutta missään vaiheessa emme periksi antaneet ja lopputulemaksi erän otimmekin omiin taskuihin lukemin 25-22.

Viimeiseen peliin AK:ta vastaan lähdettiin edeltävien voittojen huumalla, ja se palkittiin henkilökohtaisilla onnistumisilla sekä voitetulla erällä lukemin 25-19. Viimeiseen erään lähdettiin vahvalla asenteella ääntä enempää säästelemättä, erä vietiinkin lopputulemin 25-16.

Lauantai oli kokonaisuus upeaa joukkupeliä ja tarmoa, mikä palkittiinkin nousulla C-pooliin. Kiitos vastustajille, haastoitte meitä sopivasti.🤪