​A-pojat B-pooliin voittoon Graniitin kotiturnauksessa
A-pojatJulkaistu: 10.12.2023 23.29

Matias Siika-aho raportoi lauantain peleistä näin:

Pelit alkoivat ensimmäisellä pelillä PuijoWolleyta vastaan. Ensimmäinen erä oli hyvin meidän hallussa ja siitä napsaistiin erävoitto. Toinen erä oli hyvin tasaväkinen ja eteni tasaisesti aina erän loppuvaiheisiin saakka. Erän viimeiset pallot hoidimme kuitenkin varmasti hyökäten ja otimme erän kotiin ja ottelu meille 2-0.

Seuraavaan peliin asettui vastaan Oulunsalon Vasama kahden pelin mittaisen ruokatauon jälkeen. Peli oli ensimmäisen ja toisen erän aikana hyvin meidän hallussa, vaikka omien hyvien suoritusten lisäksi tulikin paljon virheitä. Ottelu siis meille 2-0.

Päivän viimeinen peli oli Lempoa vastaan. Ensimmäinen erä oli hieman uneliasta ja Lempo käytti tilanteen hyväkseen. Ensimmäinen erä siis Lempolle. Toisessa erässä oma peli alkoi löytyä ja laidoista kuoli pallo hyvin, joten selkeä erävoitto meille. Kolmanteen erään jatkettiin hyvällä pelillä ja kairattiin peli omiin nimiin 2-1.

Turnauksesta voidaan jatkaa hyvin mielin seuraavaan A-pooliturnaukseen, joka pelataan loppiaisena!