B-pojille A-poolin 4. sija, seuraavaksi välieräturnaus
B-pojatJulkaistu: 06.02.2024 15.00

B-pojille A-poolin 4. sija, seuraavaksi välieräturnaus

JyLen B-pojat matkasivat Oulunsaloon A-poolin turnaukseen, josta tuloksena oli kolme tappiota ja neljäs sija. Väinö Saloranta raportoi peleistä näin:

"Ensimmäinen peli hävittiin kotijoukkueelle OsValle, mutta pelasimme erittäin hyvin mielestäni. Koko joukkue pelasivat todella hyvin OsVaa vastaan, yleispelaajat hoitivat hommansa hyvin ja niin myös keskitorjujatkin. Myös passari-Aaron onnistui. Kuitenkin pienet huolimattomuusvirheet ratkaisivat pelin ja hävisimme vain muutamalla pisteellä.

PuMaa vastaan pelasimme myös todella hyvin, vaikka hävisimme. Peli meni kolmanteen, jossa PuMa vei erän ja pelin. Eka erä meni PuMalle, toka meille ja kolmas PuMalle. Ekat kaksi erää menivät hyvin, mutta kolmannessa vastaanotto heikkeni ja lyötiin täysiä torjuntaan ajattelematta. Tämän takia PuMa vei erän ja pelin. Erityisesti Lauri onnistui PuMaa vastaan.

Kolmas ja viimeinen peli oli LP Kangasalaa vastaan. Me hävisimme tämän pelin aivan pystyyn. Koko pelin olimme aika unessa ja mikään ei auttanut. Siksi hävisimme aivan pystyyn.

Yleisesti pelasimme hyvin, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Pelit OsVaa ja PuMaa vastaan pelasimme hyvin, mutta peli Kangasalaa vastaan oli varmaan meidän huonoin peli koko kauden aikana. Opimme, että meidän kannattaa harjoitella enemmän hyökkäystä, ja että meidän keskittyminen herpaantuu helposti, kun vastassa on porukkaa, jossa on paljon tuttuja pelaajia. Jatkossa jatkamme vielä parempaan malliin, koska haluamme päästä finaaleihin."

Seuraavaksi B-pojilla on vuorossa välieräturnaus, joka pelataan 23.3. ja sieltä on kahdelle parhaalle tarjolla SM-finaalipaikka.