D-tytöt puhtaalla pelillä takaisin B-pooliin.
D-tytötJulkaistu: 03.02.2024 20.15

D-tytöt pelasivat kauden viidennen pooliturnauksen lauantaina 3.2 Ylistarossa. Vastassa olivat Kauhajoen Karhu, Seinäjoki-Lentis ja Vaasan Kiisto. Hyvä harjoitusjakso ja viimeistelytreenissä tehdyt kokoonpanopäivitykset näyttivät toimivan, sillä tytöt pelasivat ylivoimaisesti kauden parhaan turnauksensa.

Ensimmäisessä pelissä kohdattiin Kauhajoen Karhut, jolle vielä edellisessä pooliturnauksessa hävisimme 0-2. Tytöt olivat erittäin hyvin latautuneita ja hyvin valmistuneita. Peli lähti meidän komennossamme heti erän alusta lähtien. Ensimmäinen erä meille 25-20. Toisen erän alussa Karhu karkasi pieneen johtoon, mutta aikalisän avulla saimme pelin takaisin jengoilleen. Toinen erä meille 25-18.

Toiseen peliin Seinäjoki-Lentistä vastaan tehtiin kokoonpanomuutoksia. Peli selvää meidän hallintaamme alusta loppuun, peli meille 2-0. Eräpisteet 25-11, 25-16.

Kolmannessa pelissä vastaan tuli päivän odotetuin vastus eli Vaasan Kiiston D-pojat. Ei ollut pojista tälläkään kertaa meille vastusta, peli niin ikään meille 2-0. Eräpisteet tällä kertaa 25-15, 25-11. Myös tässä pelissä kokeiltiin erilaisia kokoonpanovaihtoehtoja.

Pelitulokset oikeuttavat nousun takaisin B-pooliin, jossa seuraavat pelit pelataan maaliskuun alkupuolella. Mukanamme sinne nousee Kauhajoen Karhut. Siellä taas kohdataan tuttuja vastustajia mm. Alajärveltä ja Nurmosta. Eli tiukkaa vääntöä luvassa jatkossakin.

Päivä oli täydellinen ja ehdottomasti koko joukkueen voitto. Treenisalilla hiotut kuviot ja yksilötaidot alkavat jalostua koko joukkueen suorittamiseksi eli juuri kohti sitä, mitä varten ollaan treenattu koko kausi. Tämä antaa uskoa kaikille loppukautta kohden. Vielä on kaksi pooliturnausta jäljellä ennen sijoitusturnauksia. Eli kaikki on avoinna ja ihan omissa käsissämme.

Päivän ankkapelaajaksi valittiin Saana Määttä, joka tuli vaihdosta mukaan toisesta pelistä lähtien. Rohkeat ja onnistuneet passit siivittivät joukkueen laiturit hyvään hyökkäyspeliin. Lisäksi Saana aiheutti vastustajille murheita vaikeilla aloitussyötöillä.