Miesten 1-sarja, Miesten 1-sarja

JyLe M1 - Rantaperkiön Isku

Gradia Viitaniemi D-sali

JyLe-miehet kärsivät 0-3 -tappion sarjakärjelle

Sarjajohtoon palannut Rantaperkiön Isku kävi hakemassa Viitaniemestä 3-0 -voiton (25-22, 25-15, 25-15).

JyLe aloitti pelin seitsikolla Puronaho-Manninen-Tinakari-Tino Vuori-Aninko-Arkko-Pekkala. 1. erä eteni hyvätasoisena ja tasaisena aina 21-21 -tilanteeseen asti. JyLe-laiturit takoivat vuorotellen pinnoja ensimmäisen kokonaisen 1-sarjapelinsä pelanneen 17-vuotiaan Pyry Puronahon passeista. Isku puolestaan hallitsi keskiverkkoa. Erän lopussa JyLe teki muutaman oman virheen ja Isku karkasi erävoittoon.

Toisen erän alussa kapteeni Jaakko Aninko loukkaantui vastaanottotilanteessa ja tämä muodostui ottelun kulminaatiopisteeksi. Isku karkasi 7-2 -johtoon ennen kuin JyLe sai pelinsä kasaan. Lisäksi erän keskivaiheilla JyLelle tuli yksi heikko rotaatio, jossa Isku teki putkeen 7 pistettä ja vei erän lopulta 25-15.

3. erä alkoi Iskun hallinnalla. JyLe pysyi jollain lailla mukana 8-11 -tilanteeseen asti ennen kuin Isku karkasi lopullisesti selvään erä- ja otteluvoittoon.

Vaikka JyLe kärsi tappion hyvääkin pelistä löytyi: Ensimmäisessä erässä JyLe pystyi haastamaan kovan Iskun vahvalla omalla pelillä, mikä lupaa hyvää tuleviin peleihin. Pyry pelasi lupaavan pelin, erityisesti 2 ensimmäistä erää oli laadukasta passipeliä. Vastaanotto oli tasaisen hyvää läpi pelin.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Veikka Manninen ja vieraista palkinnon pokkasi Tatu Härkönen.

Seuraava kerran JyLe pelaa ensi sunnuntaina klo 15, kun Napapiirin Palloketut saapuu Viitaniemeen pudotuspelipaikan kannalta tärkeään otteluun!