JyväsLentis ry on vuonna 2006 perustettu lentopallon ja beach volleyn erikoisseura, jonka kotipaikka on Jyväskylä. Tärkein osa toimintaamme on tarjota tyttö- ja poikajunioreille mahdollisuuksia osallistua lentopallotoimintaan ja luoda sitä kautta positiivisia sosiaalisia kontakteja ja toiminnallisia elämyksiä. Seura tarjoaa jokaiselle lapselle ja nuorelle monipuolisia liikunnallisia taitoja kehittävää toimintaa haluamallaan tasolla ja kannustaa osallistumaan myös muihin urheilulajeihin. Lasten ja nuorten vanhemmille luodaan mahdollisuuksia osallistua aktiivisesti seuran toimintaan.


JyväsLentis panostaa ohjaajien, valmentajien ja toimihenkilöiden kouluttamiseen ja osaamiseen. Kaikki seuran ohjaajat ja valmentajat osallistuvat Lentopalloliiton, KesLin ja Suomen Valmentajien koulutuksiin. Seuran toimintaa on kehitetty yhdessä Jyväskylän kaupungin, Suomen Lentopalloliiton ja Keski-Suomen Liikunnan kanssa. Seura tekee aktiivista yhteistyötä muiden Jyväskylän seudun alueen lentopallotoimijoiden kanssa.

JyväsLentis järjestää kesäisin beach volley toimintaa Tuomiojärven uimarannan kentillä. Viikoittain järjestetään lasten ja nuorten Biitsikoulu sekä aikuisten ViikkoBiitsi. Lisäksi organisoimme useita beach volley turnauksia kesän mittaan. Järjestämme myös toimintamme tukemiseksi lentopalloturnauksia sekä kursseja yrityksille ja yhteisöille. Ota yhteyttä.

JyväsLentis ry on Suomen Lentopalloliiton ja Keski-Suomen Liikunnan jäsen.