RaIsku - JyLe N1

Kaukajärven vapaa-aikatalo

JyLe avasi 1-sarjan voitolla

Kuva Rami Myllymaa @riiviomaista.

JyLen ensimmäisen ottelun vastus Rantaperkiön Isku lähtee kauteen nuorella joukkueella. Viimekauden JyLeläinen Tiina Pöytäniemi on joukkueen vanhin ja nuoria pelaajia aina 16 vuotiaasta Jenna Vihervaarasta lähtien muodostavat tämän kauden RaIskun. Molemmilla puolilla verkkoa oli siis tuoreet joukkueet kun yhteistä harjoitteluaikaa on vasta kuukausi takana.

Ja voitto sieltä irtosi 3-1 lukemin (25-23, 25-16, 21-25, 26-24). Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla. RaIskun nuori joukkue piti JyLeä ahtaalla lähes joka erässä ja veikin kolmannen erän nimiinsä.

Ensimmäinen erä eteni tasaisesti aina 23-23 tilanteeseen saakka kunnes Tuuli ratkaisi erän voiton. Toisessa erässä sama aloituskuusikko Tuuli, Siiri, Peltsi, Meppu, Liina ja Jenna sekä libero Emilia aloittivat hieman epävarmasti kun RaIsku karkasi jo 6-1 johtoon. Tuossa tilanteessa JyLen päävalmentaja Rane "Pieksämäen mies" otti aikalisän ja niin kuin lentopallossa usein käy, kääntyi erä JyLelle. JyLe tarkensi syöttöjään ja Peltsi näytti että EM-kisoja on katsottu tarkasti ja opetti RaIskulle hieman voimatippien tekniikkaa. Lopulta erä JyLelle selvästi 25-16.

Kolmannessa erässä JyLellä ei onnistunut sitten mikään. Ajoitukset olivat hukassa, syöttövastaanotto takkuili ja pienet tarkkuusvirheet viimeistelyssä johtivat siihen että JyLen periksi antamattomasta peli-ilmeestä huolimatta erä RaIskulle 25-21.

Neljäs erä alkoi JyLeltä yhtä heikosti kuin kolmaskin. Sen jälkeen erinomaiset syöttövuorot Tuulilta, Mepulta ja Jennalta nostivat JyLen mukaan taisteluun ottelun voitosta. Liinan ja lopulta Tuulin pahat syötöt ottelun lopussa toivat otteluvoiton ja kolme pistettä Jyväskylään.

Jyletär oli tänään Peltsi, jonka pelaaminen oli tänään vahvaa ja virheetöntä. Hän teki myös hyvin meille pisteitä. ????????

Parhaana pelaajana palkittiin JyLeltä Tuuli, joka teki tehokkaasti pisteitä hyökkäyksillään. RaIskulta palkittiin parhaana Karoliina Viitaniemi, joka hyökkäsi tehokkaasti ja teki paljon pisteitä syöttöruudusta.