Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

JyLe N1 - LP Viesti Akatemia

Gradia Jyväskylä

Naisten Kotiavaus Gradialla

5.10.2019. Oli kotiavauksen aika. Vastassa Lp Viesti akatemia. Tiedossa oli kova joukkue, jossa pallo tulee kovaa ja korkealta. Ensimmäiseen erää lähdettiin avaukseen lähtivät Siiri, Anniina, Tuuli, Jenna, Meppu ja Liina. Liberona alotti Emppu. Ensimmäinen erä oli tiukka vääntöä ja hiukan hermostunutta. Puolin ja toisin nähtiin syöttöputkia ja hienoja hyökkäyksiä. Ensimmäinen erä kuitenkin Viestille 25-22. Toiseen erään Jyle laitto vaihdetta silmään ja kairasi erävoiton 25-21. Kolmanteen erään lähdettiin siis pitkän erätauon jälkeen tilanteesta 1-1. Kolmannessa erässä sisuuntunut Jyle lähti selkeään nousuun. Erätauolla oli hiottu jokaisen osa-alueen taktiikka kuntoon ja Jyle peli oli kuin suoraan oppikirjoista. Vaihtopelaajia tuli kentältä mukaan ja peli kulki mainiosti. Kolmas erä Jylelle 25-17. Neljännessä erässä Jyle jatkoi samanlaisia hyviä otteita kuin kolmannessakin, mutta Viesti oli saanut pelistä kiinni ja erää mentiin taas rinta rinnan. Pallo pomppi vastustajalle ja Neljäs erä Viestille 25-22. Viidennessä erässä lähdettiin voiton kiilto silmissä. Erä eteni Viestin hienoisessa johdossa. Viidennessä erässä nähtiin myös pelin ensimmäinen punainen kortti, joka tuli Viestin joukkueelle. Viesti näytti sisuuntuvan punaisesta kortista ja kovensi otteitaan. Viesti rynnisti lopulta erävoittoon 15-9. Peli Viestille 3-2. Jyle kairasi kuitenkin yhden pisteen, josta on hyvä jatkaa huomiseen, jolloin verkon taakse asettuu Lp Vampula. Parhaina palkittiin Jyleltä Tuuli ja Viestiltä Veda. Jylettäreksi valittiin Meppu, joka pyöritti peliä oikein mallikkaasti. #jyle #jyleperhe #jyletär