Naisten 1-joukkue, Naisten 1-sarja

RaisU - JyLe N1

Kerttulan liikuntahalli

Lounaissuomessa lumetonta. JyLen runkosarja päätökseen

22.2. Jylettäret pelasivat viikonlopun vierastuplan peleistä ensimmäisen. Verkon toiselle puolelle asettui @raisulentis, joka joukkueiden aikaisemmassa kohtaamisessa oli vienyt voiton nimiinsä lukemin 3-1. JyLe lähti peliin ennakkoluulottomalla asenteella, mutta Raision kotijoukkue vei pelin silti lukemin 3-0 (25-15, 28-26, 25-17).

Ensimmäisessä erässä tehtiin paljon omia virheitä niin syöttöruudussa kuin esimerkiksi hyökkäyspuolellakin.

Toisessa erässä parannettiin omaa peliä selkeästi ja taisteltiinkin erävoitosta jatkopalloille saakka. Erän lopussa oltiin jo johtoasemissa, mutta erä kääntyi kuitenkin lopulta kotijoukkueelle. Jylettärillä oli kuitenkin erittäin hyvää tekemistä lähes koko erän ajan.

Kolmannessa erässä Raisu vaihtoi passaria, jolloin pelin tempo muuttui, eikä JyLe osannut ehkä vastata muuttuneeseen passitempoon tarpeeksi hyvin. Peli ansaitusti Raisulle.

Raisulta parhaana pelaajana palkittiin Mia-Maria Jokinen ja Jyletärten parhaaksi kapteeni Siiri. Päivän Jyletär oli ansaitusti Sini, joka esitti hienoa puolustuspeliä läpi koko pelin. Tappiosta huolimatta JyLe sai kuitenkin pelistä paljon hyvää ja lähtee vielä taistelemaan kovalla asenteella pleijaripaikasta sunnuntain peliin.

Kuva: Ile Salminen