Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

JyLe M1 - Salpis

Gradia Jyväskylä

Avausvoitto JyLe-miehille

JyLe-miehet kohtasivat kauden toisessa kotipelissään Salpiksen Hollolasta. Tuloksena oli kauden avausvoitto luvuin 3-2 (25-22, 25-22, 15-25, 19-25, 15-13).

JyLe lähti peliin nuorella seitsikolla, kun neljä pelaajaa oli vielä B-juniori-ikäisiä. Avauksessa olivat Huotari, Keinonen, Hartikainen, Tarvaala, Aleksi Oksanen, Rintala ja liberona Hirvonen.

Peli alkoi JyLeltä tuntumaa hakiessa ja Salpis karkasi 3-8-johtoon ennen kuin JyLe heräsi pelaamaan ja eteni hyvillä suorituksilla 16-11-johtoon. Tästä erä eteni suunnilleen tasatahtia ja JyLe vei erävoitton 25-22.

Toinen erä käynnistyi tasaisissa merkeissä, kunnes JyLe nykäisi tilanteesta 10-10 15-11-johtoon. Siitä erän loppu edettiin JyLen johdolla ja pitkälle erätauolle JyLe 2-0-johdossa.

Pitkällä erätauon jälkeen Salpis sai pelinsä parempaan malliin muutamalla kokoonpanovaihdoksella. JyLe puolestaan kadotti terävimmän otteensa ja Salpis vei erän helposti luvuin 15-25, vaikka JyLekin yritti vaihdolla herättää joukkuetta. Neljä erä eteni samoin alusta lähtien Salpiksen johdolla ja erä Salpikselle 19-25.

Videnteen erään JyLe lähti uudella kuusikolla ja ilmeellä. Erää edettiin tasaisissa merkeissä, kunne lopulta 13-13 tilanteessa JyLen keskipelaajat Hartikainen ja Remes onnistuivat tekemään kaksi peräkkäistä pistettä ja peli ja kauden AVAUSVOITTO JyLe-miehille luvuin 3-2.

JyLen koko miehistö pääsi peli aikana kentälle ja vaihdoista löytyi joka kerta uutta puhtia peliin. Eli voitto oli koko joukkueen voitto!

Sarja jatkuu vieraspelillä Vilppulassa sunnuntaina 1.12.