Miesten 1-joukkue, Miesten 2-sarja lohko C

JyLe M1 - KorPo

Gradia Jyväskylä

JyLe-miehille 3-0 -voitto vahvalla esityksellä

Tuplapeliviikonlopun toinen peli starttasi JyLen miehillä uudella puhdilla, kun Korian Ponsi saapui vastustajaksi. Molemmilla joukkueilla oli edellisenä päivänä ollut peli, joten lähtöasetelmat oli samankaltaiset paitsi erona se, että KorPo oli voittanut edellisen pelinsä.

Ottelun ensimmäisessä erässä JyLe-miehet saivat pelinsä käyntiin hyvin jo ensimmäisistä palloista lähtien, kun puolestaan vastustajan syötöt eivät osuneet JyLen kenttäpuoliskolle. JyLe sai pidettyä hyvän fiiliksen koko erän ja vei erävoiton lukemin 25-13.

Toinen erä oli ensimmäistä erää tiukempi, kun KorPo sai peliään käyntiin. Erän alussa kuitenkin JyLe sai kartutettua etumatkaa, jonka kuitenkin KorPo kiri kiinni tilanteeseen 17-17. JyLen pienestä notkahduksesta huolimatta erä eteni tasaisesti 20 pisteeseen asti, jonka jälkeen JyLe sai karsittua virheitään pois ja paukuteltua palloa kenttään vieden toisen erän lukemin 25-20.

Kolmannen erän alku oli jälleen tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta. JyLe sai kuitenkin kovennettua peliään ja vähennettyä virheitään molemminpuoleisista mielenkiintoisista pallon käsittelyistä huolimatta. Kolmannen erän lopussa JyLen kenttäilme oli täynnä voitontahtoa ja niin kolmaskin erä JyLe-miehille luvuin 25-17.

JyLen parhaaksi valittiin hyvistä torjunnoista ja rauhallisesta johtajuudesta pelikentälle palannut Vili Tinakari.

Kausi jatkuu kahden viikon kuluttua vieraspelillä Hollolassa Salpiksen vieraana.