C-pojat, C-pojat

Loimu - JyLe

Raision kauppaoppilaitos

C-pojille A-poolin 2. sija

JyväsLentiksen C-poikien kausi jatkui lauantaina 1.2. Raisiossa A-poolin turnauksessa. Ensimmäisessä pelissä JyLe kohtasi Kempeleen voittaen ensimmäisen erän kauden parhaalla pelillä 25-11. Toinen erä lipesi selkeästä johtoasemasta vieraille ja kolmas erä päätyi JyLelle tiukan väännön jälkeen 17-15.

Toisessa ottelussa JyLe nappasi kauden ensimmäisen voittonsa Rantaperkiön Iskusta luvuin 2-1. Kaksi ensimmäistä peliä olivat joukkueelta kauden parasta esitystä etenkin vastaanoton ja torjunnan osalta. Viimeisessä pelissä kohdattiin Raision Loimu eikä isäntäjoukkue antanut mitään mahdollisuuksia veltosti pelanneille vieraille. Voitto kirjattiin Loimulle selkeästi 2-0 ja turnauksesta saavutettiin toinen sija.

C-poikien pelit jatkuvat ennen kevään SM-finaaleja maaliskuun puolivälissä välieräturnauksessa. Sitä ennen yhteispeliä hiotaan lännen aluemestaruusturnauksessa 15.2. Raision turnaus osoitti joukkueen pelin parantuneen etenkin vastaanoton osalta. Joukkue on mennyt syksystä ison harppauksen eteenpäin kaikilla osa-alueilla, joten ahkera työskentely treenisalilla tuottaa tulosta.