Ploki - JyLe N1

Pihtipudas-Sali

3-1 -voitto Pihtiputaalta

Pudotuspelit alkoivat vieraspelillä Pihtiputaalla Pihtiputaan Plokia vastaan.

Maittavan hotelli Albassa nautitun aamupalan jälkeen, oli koko joukkueella hyvä fiilis lähteä pelaamaan tätä naistenpäivän ottelua. JyLe sai heti pelin alkuun terävän otteen pelistä ja kentällä huokui pelaamisen ilo sekä hyvät omat suoritukset. Näiden ansiosta JyLen etumatka pysyi koko ensimmäisen erän ajan kymmenen pisteen tuntumassa ja vei erän selkeästi 25-12.
Toinen erä jatkui samalla tsempillä, mutta myös vastustaja paransi peliään ja sai rikottua esimerkiksi JyLen vastaanottoa. Jännitystä saatiin aikaan erän loppupuolella, kun JyLen viiden pisteen johto tilanteessa 20-15 kääntyikin yhtäkkiä kotijoukkueen tullessa pisteen edelle tilanteeseen 22-23. Taistelutahtoa ei jylettäriltä uupunut, kun erä saatiin lopulta käännettyä JyLen voittoon numeroin 26-24.
Erätauon jälkeisen kolmannen erän alussa Ploki sai heti neljän pisteen kaulan, jota JyLe ei onnistunut erän missään vaiheessa kuromaan kiinni, joten tuloksena oli 18-25 häviö.

Neljäs erä alkoi niinikään kotijoukkueen hallinnassa ja eroa oli jo viisi pistettä Plokin hyväksi, ja taululla tilanteena 2-7. JyLen naiset eivät tietenkään lannistuneet, vaan jokaisen luotto omaan ja kaverin tekemiseen säilyi, eikä ilme ja fiilis latistunut missään vaiheessa – päinvastoin! Oma peli alkoi taas rullaamaan ja jokaiselta nähtiin hienoja suorituksia, joiden ansiosta koko joukkueen peli pysyi kasassa. Neljäs erä päättyi JyLen hienon nousun jälkeen lukemin 25-20.

Parhaana pelaajana JyLeltä palkittiin ansaitusti tehokkaana esiintynyt Tuuli Kukkonen ja Plokilta Tuuli Tuominen. Jylettäreksi ei noussut tänään kukaan yksittäinen pelaaja, sillä jokaiselta nähtiin hyvä ja tasainen peli, jonka pelasimme nimenomaan joukkueena. Jyletär oli siis koko joukkue, sillä töitä tehtiin yhdessä ja kentällä nautittiin pelaamisesta.

JyLen naisten pelit jatkuvat ensi viikon lauantaina 14.3. klo 17 Huhtasuon koululla kotipelillä Plokin tullessa hakemaan revanssia. Voiton tullessa JyLelle, on peli myös koko kauden viimeinen, joten paikalle saapuminen kannattaa ehdottomasti, nähdään siellä!!