Naisten 1-joukkue, N1

JyLe - LP-Vampula  3 - 0

Viitaniemi Gradia D-sali

JyLe N1 3-0 voittoon LP Vampulasta kotiavauksesta!

Ensimmäisessä erässä peli lähti kotijoukkueen osalta hieman takkuillen käyntiin, kun vierasjoukkue aloitti terävästi ja siirtyi 4-1 johtoon. Tämän jälkeen edettiin kuitenkin tasaisesti tilanteeseen 17-17, jonka jälkeen JyLe otti erän haltuun voittaen sen 25-18.

Toinen erä alkoi myös tasaisesti molempien joukkueiden tehdessä vuorotellen virheitä. Tilanteesta 10-10 JyLe sai oman pelin haltuun ja eteni 25-17 erävoittoon vahva syötön siivittämänä.

Kolmannessa erässä JyLe jatkoi vahvoja otteitaan syöttöruudussa ja erä selvästi kotijoukkueelle 25-14.

Jylettäreksi valittiin Melissa, joka pyöritti peliä rohkeasti ja monipuolisesti. Paras pelaaja oli Tuuli, joka pelasin varman ottelun hyvillä hyökkäystehoilla ja vahvoilla syötöillä.

Onnistumisia tuli tänään laajalla rintamalla, joten tästä on hyvä jatkaa kohti huomista ottelua, jossa verkon toiselle puolelle asettuu LP Viesti Akatemia!

Kuva: Riiviö Images