Naisten 1-joukkue, N1

Pihtiputaan Lukio/ Ploki - JyLe   3 - 0

Pihtipudas-Sali

Jylettärien pelireissu Pihtiputaalle päättyi kotijoukkue Plokin 3-0 voittoon

Viikon kolmesta pelistä toinen pelattiin tänään Pihtiputaan Plokia vastaan. Peli alkoi heti hieman takkuillen ja omat tehot puuttuivat ensimmäisistä palloista lähtien. Ploki karkasi jopa 19-9 johtoon mutta JyLe sai tilannetta kirittyä, muttei kuitenkaan tarpeeksi erän loputtua 25-23 Plokille.

Toinen erä edettiin keskivaiheille lähes tasoissa, mutta loppupuristus puuttui JyLeltä ja erä Plokille 25-21.

Myöskään kolmatta erää ei enää onnistuttu kääntämään JyLelle, vaan koko pelin ajan vahvasti esiintynyt kotijoukkue vei voiton 25-16 eikä JyLellä jäänyt reissulta sarjapisteitä käteen.

Vastustaja oli tänään selvästi parempi taistellen puolustuspalloja peliin sekä tehokkaammalla laitahyökkäyksellä. Torjuntapelissä jäi parannettavaa mikä teki omaan puolustuspeliin haasteita.

Parhaana palkittiin molemmin puolin hyvin peliä pyörittäneet passarit Veda Mansikkaviita (Haitor Oy, Raikkonen Oy) ja Noora Hakonen. Jyletär oli tänään Tuuli toimien valonpilkahduksenamme kuten aina.

Sunnuntaina uusi mahdollisuus Huittisissa klo 15!

Kuva: Väinö Leppänen