Naisten 2-joukkue, N2

Hämeenlinna Juniorit - JyLe   1 - 3

Ojoisten lastentalo

Jyle N2 palasi voittojen tielle

Sunnuntain kunniaksi lähdettiin pelaamaan Hämeenlinnaan Hämeenlinnan Junioreita vastaan. Peli lähti käyntiin iloisella fiiliksellä ja omilla hyvillä suorituksilla. Ensimmäinen erä olikin meidän selkeää hallintaa ja veimme erän 12-25.

Toisessa erässä pelimme alkoi hieman tökkimään. Vastustaja johti peliä jo 23-19, kunnes heräsimme peliin mukaan. Kertun varmojen syöttöjen johdattelemana nousimme ensin rinnalle ja siitä 23-25 johtoon.

Kolmas erä ei oikein lähtenyt missään välissä käyntiin. Emma toi erän lopussa hyvin uutta virtaa kentälle, mutta emme kuitenkaan saaneet enää taisteltua erävoittoa. Erä vastustajalle 25-18.

Viimeinen erä näytti taas enemmän meidän omalta peliltä. Emma jatkoi pelaamista hyvän kentälle tulon jälkeen ja jakoi hienoja passeja. Hyökkäyksissä saimme palloja hyvin poikki. Veimme erän 17-25 ja näin koko pelin 1-3.

Mörkö oli tänään Veera Ek, joka pelasi loistavan pelin ja oli aivan liekeissä verkolla. Veeran hyökkäykset olivat liikaa vastustajalle varsinkin viimeisessä erässä.

Tänään kaikki pääsivät pelaamaan ja oli kiva palata voittojen tielle viime viikkoisen häviön jälkeen. Ensi sunnuntaina 29.11 pelataankin taas kotisalissa klo 12!