Naisten 2-joukkue, N2

Hämeenlinna N2 - JyLe   1 - 3

Loimuareena

Jyle N2 taisteli 3-1 voittoon Hämeenlinnassa ja nousi lohkon kakkoseksi

Tänään matkasimme Hämeenlinnaan Hämeenlinna N2- joukkueen vieraaksi. Ensimmäiseen erään lähdimme hieman vastustajan peliin mukaan ja erä meni tiukasti 26-24 Hämeenlinnalle.

Toiseen erään otimme pelin omaan komennukseemme ja omat virheet saatiin pidettyä vähäisinä. Toka erä siis meille lukemin 10-25.

Kolmas erä alkoi meiltä synkästi. Erän alussa vastustaja pääsi karkaamaan jo 11-0 johtoasemaan. Tässä vaiheessa suoritimme vaihtoja ja saimme uutta virtaa kentälle, tästä alkoi huima nousu. Lopulta hoidimme erästä voiton 23-25.

Viimeinen erä meni hienosti meidän hallinnassa ja siitä voitto meille lukemin 10-25.

Kotiin viemisiksi Hämeelinnasta lähti 3 sarjapistettä. Tämän päivän möröksi valittiin kaksi peukkua ansainnut Laura J. , joka esitti vakuuttavaa torjuntapeliä.