Liperin yläkoulu

Kausi käyntiin vierasvoitolla

LiVo-JyLe 0-3
(16-25, 23-25, 14-25)

Ensimmäiseen erään lähdimme hyvät lämmittelyt alla ja erä lähtikin hyvin meidän hallinnalla hakkurin (21) muutamaa peräkkäistä lyöntivirhettä lukuunottamatta. Ensimmäisessä erässä onnistuimmekin hyvin meidän perustekemisellä ja voitimme erän selvästi 25-16. Toiseen erään lähdettäessa asenteemme oli päässyt herpaantumaan ja erä lähtikin tasaisissa merkeissä. Erän keskivaiheilla saimme repäistyä pienen eron, joka oli parhaimmillaan 18-11 mutta meidän tekemisen herpaantuessa LiVo kiri aina tilanteeseen 24-23 asti, mutta saimme pidettyä päämme tarpeeksi kylminä ja voitimme erän lukemin 25-23. Kolmanteen erään lähdimme taas täydellä asenteella ja peli lähtikin kulkemaan taas ensimmäisen erän tapaan ja voitimme erän lukemin 25-14.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi JyLestä valittiin Miro Mård ja tästä kunniasta johtuen myös hän sai myös kirjoittaa tämän otteluraportin, mutta monen pelaajan mielestä paras pelaaja olisi voinut olla myös liberomme Niko Hirvonen.

Pelit jatkuvat ensi viikonloppuna tuplakotipeleillä, kun lauantaina Viitaniemen parketilla vastaan asettuu lohkon ennakkosuosikki Outokummun Karpaasit ja sunnuntaina PuijoWolley. Molemmat pelit käyntiin klo 16. Tervetuloa kannustamaan!