Naiset 2-sarja, N2

JyLe - Ajo  3 - 1

Huhtasuon yhtenäiskoulu

3-1 voitto Ajosta

Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin kun nousimme selvään johtoasemaan jopa tilanteeseen 19-9. Ajo kuitenkin kiri hyvällä pelillä rinnalle, jonka jälkeen erän loppu oli tasaista vääntöä. Erä lopulta meille 26-24.

Toinen erä alkoi samalla kaavalla, meidän selvällä johdolla, mutta jälleen Ajo kiri hyvin rinnalle ja tällä kertaa myös ohi. Erä Ajolle 19-25.

Kolmas erä alkoi tasaisesti, mutta meidän peli pysyi vahvana ja erä meille 25-18.

Neljännessä erässä oma peli pysyi hyvänä ja tämän ansiosta erä meille 25-19. Pelistä siis 3-1 voitto🥳

Pelin parhaina pelaajina palkittiin Ajolta hyvin syöttänyt passari Inka Huoman ja JyLeltä Ella Kotonen.

Ensi viikolla jatketaan Viitaniemessä, kun vuoden viimeisessä pelissä vastaan asettuu Pieksämäen Tsemppi. Luvassa siis tiukka kärkikamppailu joka määrää lohkon voittajan😎