Naiset 2-sarja, N2

JyLe - Tsemppi-82  1 - 3

Gradia D

Lohkon kärkikamppailu Tsempille

Tänään pelasimme kotisalissa kärkikamppailun Pieksämäen Tsemppiä vastaan. Ensimmäinen erä alkoi meiltä vahvasti ja saimme johtoaseman 7-1. Tsemppi kuitenkin sai oman pelinsä kuntoon ja tasoitti tilanteeseen 10-10. Loppuerä oli hyvää peliä ja tasaista vääntöä, mutta veimme erän 25-23.

Toinenkin erä oli tasaista tilanteeseen 12-12 saakka, mutta sitten Tsemppi sai muutaman pisteen kaulan ja pystyi säilyttämään sen erän loppuun saakka. Jylen hienosta taistelusta huolimatta erä Tsempille 22-25.

Kolmannessa erässä emme saaneet omaa peliä kunnolla käyntiin ja Tsemppi pelasi vahvasti, joten olimme reilusti jäljessä koko ajan. Erä Tsempille 16-25.

Neljäs erä jatkui samalla kaavalla ja päättyi Tsempin hyväksi 15-25. Hävisimme pelin 1-3.

Parhaina pelaajina palkittiin Tsempiltä Lotta Liukkonen ja meiltä upeasti puolustanut Jasmin Storck.

N2 pelit jatkuvat siis vuodenvaihteen jälkeen ylemmässä jatkosarjassa. A-tytöt matkaavat vielä ensi viikonloppuna vuoden viimeiseen turnaukseeen Kuopioon.

Kiitos kaikille pikkujouluotteluun saapuneille, järjestelyihin osallistuneille ja otteluisäntä Kauppakeskus Sepälle sekä valokuvaaja Ari Hyvöselle!