A-pojat, A-poikien SM-sarja

Virtain Veikot - JyLe

Virtain Liikuntahalli

A-pojilla voitokas D-poolin turnaus

Lauantaina 11. helmikuuta pelasimme Virtain Veikkoja ja Puma A2:ta vastaan D-poolin turnauksessa. Valmennuksen parhaaksi valitsema Niko Pennanen raportoi peleistä näin:

"Ensimmäisen pelin ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä Virtoja vastaan, erä meille 25-23. Toiseen erään lähdimme hyvällä hengellä, teimme tässä erässä huomattavasti enemmän virheitä kun ensimmäisessä, mutta saimme pidempiä pisteputkia aikaan samaan aikaan ja erä meille 25-16. Kolmanteen erään sovimme yhdessä joukkueen kanssa, että omia virheitä pitää vähentää. Ja siinä onnistuimme erittäin hyvin ja erä 25-16 myös meille. Peli meille 3-0, mikä oli ensimmäinen laatuaan meille tällä kaudella!

Toiseen peliin lähdimme pienen evästauon jälkeen, olimme heti pelin alusta valmiina pelaamaan kovaa ja sen näytimme myös pelikentällä. Vastaanotto hieman rakoili tässä erässä, mutta erä meille kuitenkin 25-14. Toiseen erään teimme hieman kokoonpanomuutoksia. Erän kulku oli tiukkaa vääntöä molemmin puolin meidän erän alun notkahduksen jälkeen. Koitimme kiriä eroa kiinni, mutta kiri ei aivan riittänyt ja erä 20-25 Pumalle. Kolmanteen erään lähdimme täynnä voitonhalua ja uskoa ensimmäiseen turnausvoittoon tällä kaudella A-pojissa. Kolmannen erän kulku oli todella tiukkaa ja tulista. Saimme joukkueena hyviä puolustuksia ja torjuntoja tässä erässä ja saimme pidettyä joukkuehengen yllä. Erä meille 25-22, 2-1 -voiton myötä päivän kokonaistuloksena on 5 pistettä ja poolivoitto! Tästä suuntamme kohti välieriä!"

Seuraavana A-pojissa siis luvassa 1.4. pelattavat välierät.