18
HEL
18.15
C-pojat, C-poikien SM-sarja

JyLe - TKT  

Mankolan koulu

C-pojat lohkovoittoon

Jylen C-poikien kotiturnaus pelattiin la 19.2.2023 Mankolan koululla lähes koko joukkueen voimin. Päivän ensimmäinen vastuksemme oli LP-Kangasalan joukkue ja oma peli saatiin kulkemaan hyvin alusta lähtien. Pelistä kirkas 2-0 voitto ja siitä suunnattiin kahden pelin tauolle. Päivän toinen vastus East wolley laittoi joukkueen tiukille ja kentällä nähtiin todella hyvää taistelua ja myös nousu 9-17 tilanteesta erävoittoon. Voitimme kummatkin erät 2n pisteen erolla vastustajasta.


Pitkän päivän viimeinen peli pelattiin TKT:tä vastaan ja tämä peli oli meidän ylivoimaa alusta loppuun. Vastustaja sai ensimmäisessä erässä 8 pistettä ja toisessa 6 Jylen poikien iloitessa pisteestä toisensa jälkeen. Tänään kentällä nähtiin iloinen ja taisteleva joukkue. Edellisestä turnauksesta oppineena syöttövirheitä ei tullut tällä kertaa enää niin paljoa kuin aiemmin ja syötön ruutuun laittaminen jatkuu harjoituksissa myös jatkossakin. Vastaanotto takkuili hetkittäin vieläkin mutta peleissä oli kaikkinensa paljon hyvää tekemistä ja niitä kaivattuja onnistumisia jokaiselle.


Kiitos koko joukkueelle ja kaikille mukana olleille vanhemmille ja sukulaisille erinomaisesti onnistuneesta turnauspäivästä! Kiitos myös kaikille sponsoreillemme!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista