B-pojat, B-poikien SM-sarja

JyLe - Jankko (Jankko Lentopallo)  2 - 1

Lehto Areena

B-poikien välierät pelattu, seuraavaksi edessä SM-finaalit

B-poikien välierät pelattiin lauantaina 25. maaliskuuta. JyväsLentiksen B-pojat osallistuivat Helsingissä järjestettyyn välierä A -turnaukseen.

Keskitorjuja Lauri Ahvenjärven kommentit turnauksesta:

”Lauantaina pelasimme Lehto Areenalla B-poikien välieräturnauksen.

Ensimmäisessä pelissä pelasimme Vaasan Kiistoa vastaan. Peli alkoi meidän osalta huonosti, joka johtui vaasalaisten pahoista syötöistä ja meidän huonosta nostosta. Vaasa voitti ensimmäisen erän selkein pistein (17-25). Toisessa erässä nostomme parani ja erä oli tiukempi (20-25). Peli päättyi Vaasalle erin 0-2.

Toinen peli oli Rantaperkiön iskua vastaan ja lähdimme peliin voitto mielessä. Erät olivat tasaisia ja molemmat joukkueet pelasivat hyvin. Ensimmäisen erän vei Isku (22-25) ja me toisen (25-23) ja kolmannen (15-8). Peli päättyi meidän voittoon erin 2-1.

Kolmannessa pelissä pelasimme Jankkoa vastaan. Aloitimme ottelun laiskasti, olettaen helppoa peliä. Jankko kuitenkin pisti kunnolla vastaan ja vei ensimmäisen erän (23-25). Toisessa erässä pelasimme kovempaa ja päätimme erän voittoon (25-16). Kolmannessa erässä peli oli tasaista. Voitimme kolmannen erän (15-12) ja pelin 2-1.”

JyLeltä puuttui turnauksesta useampikin pelaaja, joten taaskaan ei päästy täydellä kokoonpanolla pelaamaan. Heikohkon startin jälkeen joukkue paransi kuitenkin otteitaan ja osoitti sitkeyttään. Niinpä saavutuksena oli kaksi voittoa kolmesta pelistä. Tosin sanonta ”Win the right games” piti tässä erityisen hyvin paikkaansa ja JyLen loppusijoitus välierässä A oli lopulta viides. Välierän sijoituksen perusteella JyLen joukkue pelaa SM-finaaleissa alkulohkossa D yhdessä Kempeleen Lentopallon ja Ylihärmän Junkkareiden kanssa.

B-poikien SM-finaaliturnauksen järjestää Vammalan Lentopallo 15.-16.4. Sastamalassa. Nyt on kolme viikkoa aikaa hoitaa kaikki pelikuntoon sekä harjoitella sopivalla intensiteetillä, jotta finaaleissa ollaan sitten heti alusta asti valmiita tiukkoihin peleihin. Tavoitteena on silloin esittää kauden parasta peliä. Ja jos siihen pystymme, niin mikä tahansa vastaan tuleva joukkue on kaadettavissa.