B-pojat, B-poikien aluemestaruus

JyLe - KriVe (Kristiinan Vesa)  3 - 1

Kristiinahalli

JyLen B-pojille lännen aluemestaruus

Pelasimme lauantaina B-poikien lännen aluemestaruusturnauksessa Kristiinankaupungissa. Mukana turnauksessa oli vain kolme joukkuetta, joten kaikki pelit pelattiin kolmesta voittoerästä.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Kokkolan Tiikerit. Peli lähti omalta osalta hieman nihkeästi käyntiin. Omia virheitä tuli melko paljon usealla eri osa-alueella. Saimme kuitenkin hoidettua ensimmäisestä erästä voiton numeroin 23-25. Toiseen ja kolmanteen erään saimme nostettua omaa tasoamme ja voitimme kummatkin pistein 18-25 sekä 20-25. Peli siis meille puhtaasti 3-0.

Toiseen peliin vastaan asettui isäntäjoukkue Krive. He olivat myös voittaneet ensimmäisen pelinsä, joten tämän pelin panoksena oli turnausvoitto. Ottelu alkoi passarimme Aaronin huimalla viiden ässän syöttöputkella. Unelma-alun jälkeen otteemme pelistä pehmeni hetkeksi ja vastustaja vei ensimmäisen erän nimiinsä lukemin 17-25. Hävitystä erästä sisuuntuneena saimme parannettua otteitamme. Toinen erä olikin alusta loppuun saakka hallinnassamme ja voitimme sen luvuin 25-21. Oma peli alkoi olemaan vapautuneempaa ja pisteitä jopa juhlittiin rennoin tuuletuksin. Sama meininki jatkui kolmannessa sekä neljännessä erässä. Omalla hyvällä syöttöpelillä saimme vastustajan vastaanoton ongelmiin. Kahden viimeisen erän aikana emme olleet tappioasemassa ainuttakaan kertaa ja voitimme molemmat melko selvästi lukemin 25-18 ja 25-17. Näin koko finaaliottelu päättyi meille erin 3-1.

Turnaukseen voivat kaikki pelaajat olla hyvin tyytyväisiä. Itselleen epätyypillisillä pelipaikoilla pelanneet muutamat pelaajat suoriutuivat loistavasti ja mukana ollut nuoriso-osastomme sai myös hyvin vastuuta. Kausi onkin mukava päättää kultamitalit kaulassa.