24
MAA
11.00
D-tytöt, D tytöt aluesarja

JyLe - Seinäjoki-Lentis, Kauhajoen Karhut, Vaasan Kiisto  

Kauhajoki

D-tyttöjen viimeinen 6vs 6 pooliturnaus Kauhajoella

Sunnuntaina lähdettiin aikaisin jo klo 6.30 matkaan kohti Kauhajokea ja viimeistä d-tyttöjen 6vs6 pooliturnausta. Matkaan saatiin vain seitsemän pelaajaa, mutta sitäkin suuremmalla innolla lähdettiin kohtaamaan jo tutuksi tulleita vastustajia. Asiaan kuului myös uudet turnauskorut ja mm. glitterit kasvoilla valmentajia myöden.

Ensimmäisessä pelissä kohtasimme Vaasan Kiiston Gepardien d-pojat. Vastustaja sai ajoittan kovilla syötöillä ja iskulyönneillä peliämme rikki, mutta peli kuitenkin meille 0-2 (21-25, 17-25).

Toinen peli Seinäjoki-Lentiksen Dominoes -joukkuetta vastaan lähti hyvin käyntiin ruokatauon jälkeen, johdimme parhaimmillaan jo 8-14. Mutta sitten oma pelimme sekosi jostain ihmeen syystä samalla kun vastustaja sai hengen päälle. Ensimmäinen erä päättyi 25-23 tappioon, mutta tästä sisuuntuneena kaksi seuraavaa erää meille selvin lukemin 10-25 ja 2-15 eli koko ottelu meille 1-2 (25-23, 10-25, 2-15). Ottelu toimi hyvänä oppina tulevaisuuteen, että jokaista joukkuetta täytyy kunnioittaa ja aina on laitettava kaikkensa peliin jos aikoo menestyä, löysäilyyn ei ole varaa.

Viimeisessä pelissä isäntäjoukkue Kauhajoen Karhuja vastaan oli panoksena poolivoitto ja pääsy pelaamaan lopputurnaukseen sijoista 7-10. Kauden aiemmat pelit ovat olleet aina tiukkoja, sisältäen pitkiä palloralleja. Tämäkään ottelu ei tehnyt tästä poikkeusta. Yleisöön menevän ottelun lopputuloksena 1-2 tappio meille. Erälukemat 25-22, 23-25, 6-15. Erityisesti toisessa erässä oli paljon pitkiä palloralleja ja olimme jo pahimmillaan 12-18 ja 21-24 tappiolla, mutta kovalla tsempillä ja taistelulla pistettiin kaikki likoon. Ihan vaan ei riittänyt tällä kertaa, yrityksen puutteesta ei homma ainakaan kaatunut. Vastustaja pelasi jälleen erittäin hyvin ja puolusti vaikeitakin palloja ylös kun taas meillä muutamissa tilanteissa ei ihan vielä pää kestänyt ratkaista tilannetta meidän eduksemme. Mutta näistä opitaan.

Päivän ankkapelaajiksi valittiin poikkeuksellisesti kaksi pelaajaa. Joukkueen molemmat passarit Nella S. ja Nella J. ansaitsivat ankkansa hyvällä tsemppaamisella, kavereiden kannustamisella sekä hyvien aloitussyöttöjen voimalla.

Kausi huipentuu huhtikuun puolen välin paikkeilla lopputurnauksessa, jossa pelaamme sijoista 11-14. Vastaan asettuu jälleen Gepardit, Dominoes ja uutena joukkueena NJ/Chokot.