D-tyttöjen Keski-Suomen 4vs4 sarjan turnaus 30.11
Julkaistu: 02.12.2019 00.00

D-tyttöjen Keski-Suomen 4vs4 sarjan turnaus 30.11

Jylen D-tyttöjen Keski-Suomen 4vs4 sarjan joukkue matkasi lauantaina 30.11 turnaukseen Leppävedelle. Turnauksen loppusaldoksi muodostui 1 voitto ja 3 tappiota. Joukkueessa oli mukana kaksi uutta pelaajaa, joille turnaus oli ihan ensimmäinen kerta varsinaisessa pelissä, mikä lisäsi hiukan haastetta joukkuepelaamiseen. Tästä huolimatta nähtiin moneen otteeseen rohkeita ja reippaita otteita, ja myös uudet pelaajat saivat varsin hyviä suorituksia aikaiseksi. Uudet pääsivät mukavasti peliin mukaan kokeneempien joukkuekavereiden kannustaessa ja opastaessa. Pelien edetessä alkoivat syötöt nousta jo ajoittain mallikkaasti, ja myös verkkopelaamisessa näkyi jo aktiivista otetta. Saatiin siis nähdä ilahduttavaa pelaajien kasvua kentällä.

Kokemattomuus näkyi luonnollisesti pelin ailahtelevuutena, ja perusvarmuutta lähdetäänkin hakemaan lisää perusharjoittelulla. Turnaus antoi kuitenkin erittäin hyvää ja arvokasta kokemusta eritoten tänä syksynä aloittaneille pelaajille. Mukavasti oli nähtävissä joukkuepeliin ”syttymistä”, otteet rohkaistuivat ja omat aiemmat rajat ylitettiin komeasti. Annetaan tunnustusta myös joukkueen kokeneemmille pelaajille, jotka ottivat hienolla asenteella uudet pelaajat vastaan, kannustivat ja tsemppasivat joka tilanteessa. Vähäiselle kokemukselle ei voi mitään, mutta hyvällä asenteella kehitys jatkuu varmasti!

————————

Pelit Leppävesi 30.11.

- Eka peli Leppää vastaan 0-2, kaksi uutta pelaajaa ensimmäistä kertaa pelissä mukana joka hiukan lisäsi haastetta mutta silti hyvää yrittämistä. Liike alkaa löytymään ekan erän aikana. Pisteet kuitenkin selkeästi Lepälle. Toiseen erään saatiin heti hyviä onnistumisia alkuun, muutama ässäsyöttö kenttään ja johdetaan erän puolivälissä. Erän loppua kohti omissa syötön vastaanotoissa vaikeuksia, Leppä saa muutenkin pelistä taas kiinni ja kääntää erän lopulta voitoksi.

Toinen peli, KorPy Peipit: 2-0

Itsevarmuutta ja rohkeutta alkaa löytyä, ja nyt löytyy myös syöttöjyvä - lähes kaikki syötöt onnistuvat kautta joukkueen. Vastustajalla vaikeuksia sekä syötössä että nostopelissä, joten Jyle jyrää vastumattomasti 2-0 voittoon!

Kolmas peli, JSP: 0-2

Kovasta yrittämisestä huolimatta oman pelin taso ei aivan riitä kokeneempia saarijärveläisiä vastaan. nähdään kuitenkin rohkeita ja reippaita otteita, ja myös uudet pelaajat saavat varsin hyviä suorituksia aikaiseksi. Syötöt nousevat usein mallikkaasti ja verkolla pelataan aktiivisin ottein, saadaan siis nähdä ilahduttavaa pelaajien kasvua kentällä.

Neljäs peli, KorPy Jujut: 0-2

Kovin vastustaja vastaan viimeisenä. Vastapuoli tarjoili taitavia sijoituksia ja vaikeampia syöttöjä, Jylettäret koettivat taistella parhaansa mukaan, mutta itsevarmuus hiipui pelin myötä vastustajan viedessä peliä. Niimpä syöttävarmuus katosi useammaltakin pelaajalta, tuli paljon virheitä ja Korpy vei pelin selkein luvuin.

-Pekka

Seuran uusimmat