Jyväskylä Open viikonloppuna Tuokkarin hiekoilla
Julkaistu: 30.07.2021 00.00

Jyväskylä Open viikonloppuna Tuokkarin hiekoilla


Kansallisen JNBT-kiertueen Jyväskylän naisten osakilpailu pelataan lauantaina 31.7. ja miesten osakilpailu sunnuntaina 1.8. Pelipaikkana on Tuomiojärven beach volley -kentät. Molempiin osakilpailuihin osallistuu viitisenkymmentä pelaajaa.

Naisten sarjan ennakkosuosikkina turnaukseen lähtevät Maria Laine ja Minna Sikiö, joilla on takataskussa kaksi osakilpailuvoittoa Kouvolasta ja Tampereelta sekä N35-sarjan Suomen mestaruus. Paikallista osaamista edustavat turnaukseen ranking-nelosena lähtevät Terhi Moisala ja Tiina Pöytäniemi. JyväsLentiksen junioreista pääosin U16-sarjaa pelaavat Krista Kämppi ja Helmi Rantala lähtevät haastamaan kokeneempia pareja.

Miesten sarjassa kokeneempia pareja lähtevät haastamaan JyväsLentiksen omat kasvatit Aleksi Oksanen ja Otto Keinonen, jotka valittiin juuri edustamaan Suomea U18-sarjan EM-kisoihin. Muista pareista kiinnostavia ovat jyväskyläläisille tutut SM-kiertuetta aiemmin ahkerasti kiertäneet Pasi Hyvärinen ja Tuomo Ikonen, nuoret Nooa Marttila ja Samuel Salminen. Jyväskyläläisväriä löytyy useasta muusta parista.

Tarkat otteluohjelmat julkaistaan perjantai-iltana ja ne löytyvät seuraavasti:

Naiset: https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=NA13&ohjelma=1

Miehet: https://beachvolley.torneopal.fi/taso/sarja.php?sarja=MA13&ohjelma=1

Seuran uusimmat