Murtuneita poikia, kipsiä ja räkänokkia

9.2.2018
C-poikien reissu Himankaan 27.1.2018

MURTUNEITA POIKIA, KIPSIÄ JA RÄKÄNOKKIA

Otsikossa ei ollut kuvaus poikien B- poolin turnauksesta Himangasta, vaan kertomus edellisen turnauksen jälkeisistä tapahtumista. Yleispelaajat Allu ja Otto käsi- ja tai selkävaivojen takia poissa, osalla taas sairastelua joulu-tammikuu. Harjoituksiin osallistumisaste kuukauden ajan alle 50%. Himankaan lähdettiin kuitenkin heikosta tilanteesta huolimatta taistelemaan hyvistä sijoituksista.

Valepan 03-pojat vastassa ekassa pelissä. Peli eteni Valepan tahdissa, joka otti 2-0 voiton. Peli oli suunnannäyttäjä turnaukselle. Vaisu ja haluton peli-ilme näkyi helppoina virheinä.

Toinen peli Kempelettä vastaan, siitä selvä 2-0 tappio. Aloitusnoston ja kenttäpuolustuksen horjuessa ja sitä kautta isojen räkäpassien pelaaminen laitaan teki Kempeleen torjunnasta ja kenttäpelistä helppoa. Kempele pelasi tosin hyvin. Valmentaja sanoi, että heidän kauden paras peli. Kuitenkin kahden ensimmäisen pelin vaisuudesta kuvaavaa oli poikien tuuletus; kuusi kättä heilahti kuin lehmän häntä lempeässä kesätuulessa, päälle hiljainen vaisu mylväisy.

Vika peli Roimaa vastaan, muutoksia tehtiin, Eetu passarista yleispelaajaksi ja Elias passaamaan. Peli selkiytyi ja 2-0 tappiosta huolimatta turnauksen paras peli ja peli-ilme. Turnauksessa oli pojilla hienoja yksittäisiä suorituksia. Mm. Viltsu löi pari sellaista tykkiä, että salin matto kääriytyi rullalle ja pelipallo meni soikeaksi.

Treeneihin jäi kuitenkin erityisesti opeteltavaa pallovarmuuden hiomisessa, kentällä sijoittumisessa ja liikkeessä. Kotia lähdettiin C- poolin turnaus mielessä. Myöhemmin selvisi, että säilyttiin kuitenkin B- poolissa, kun A- poolissa oli AK joutunut luovuttamaan. Joukkue matkaa Raisioon 17.2.