A-tytöt SM-7
A-tytötJulkaistu: 21.04.2024 22.42

A-tyttöjen lauantaipäivä alkoi iloisissa merkeissä, kun JyLe otti 2-1-voiton OrPosta. Iltapäivällä vastassa olivat Nurmon ja Hämeenlinnan joukkueet, joista tuli tiukat 0-2-tappiot. Ratkaisun hetkillä oma peli hieman rakoili ja niinpä pelit sijoista 5-8 kutsuivat.

JyLen sunnuntaiaamu alkoi hieman väsyneesti ja Kempele voitti aamupelin 2-0. Turnauksen viimeisessä pelissä vastassa oli kaudelta tutun LempoVoileyn. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, mutta kääntyi Lempolle. Toisessa erässä JyLe sisuuntui ja löysi peli-ilon. Kolmas erä oli JyLen hurmosta ja näin voitto 2-1 ja 7.sija JyLelle.

Valmentaja Essi Tuomolan ajatukset turnauksesta olivat seuraavat: "Finaaliturnaus oli kokonaisuudessaan täynnä hienoja suorituksia ja tiukkaa vääntöä. JyLen turnaus oli vaihteleva ja parempaan oli myös mahdollisuudet. Kuitenkin hieno suoritus joukkueelta kovassa seurassa! Erityiskiitokset mahtavalle kannustusporukalle!"

A-tyttöjen mitalistit: 1. LP Viesti, Salo, 2. Nurmon Jymy ja 3. Hämeenlinnan Lentopallokerho.Onnittelut mitalisteille!