C-pojat SM-finaaleihin Kuortaneelle
Julkaistu: 06.04.2022 22.23

C-pojat SM-finaaleihin Kuortaneelle

JyLen C-pojat pelaa tulevana viikonloppuna Kuortaneella 12 parhaan C-poikajoukkueen finaaliturnauksessa. Lähtökohdat turnaukseen ovat hyvät, sillä JyLe sijoittui maaliskuun välieräturnauksessa toiseksi. Välierien paras joukkue oli LP Kangasala, jolle JyLe hävisi numeroin 1-2. Kangasala onkin ainoa joukkue, jota JyLe ei ole pystynyt tällä kaudella voittamaan kertaakaan.

JyLe joutuu lähtemään turnaukseen suppealla kokoonpanolla pienien loukkaantumishuolien vuoksi, mikä voi olla riski kahden päivän turnauksessa. Joukkueessa on kuitenkin paljon lentopallo-osaamista, sillä kuusikon pelaajista viisi poikaa on kutsuttu tämän vuoden puolella pidettyihin ikäluokan maajoukkuekatsastuksiin. Muutamalla pelaajalla on myös kokemusta tältä kaudelta miesten 2-sarjasta, mistä on takulla hyötyä oman ikäluokan peleissä. Pelikokemusta on kertynyt tällä kaudella myös B-poikien turnauksissa lähes koko joukkueelle, joten tärkeää rutiinia ja kovuutta löytyy osaamisen lisäksi.

JyLen osalta finaaliturnauksen kamppailut alkavat lauantaina 8.4. alkusarjan peleillä Kokkolan Tiikereitä ja Vaasan Kiistoa vastaan. Loppusijoitus on selvillä sunnuntaina iltapäivällä pudotuspelien jälkeen.

JyLen kokoonpano finaaleissa:
5. Poikonen Viljami, yleispelaaja
6. Huotari Aaron, passari
9. Ahvenjärvi Lauri, keskitorjuja
10. Huikari Aki, passari/yleispelaaja
15. Nuija Elias, hakkuri
17. Siika-aho Matias, yleispelaaja
18. Kinnunen Patrik, keskitorjuja
23. Poikonen Vertti, keskitorjuja/yleispelaaja

Siika-aho Pentti, päävalmentaja
Huikari Harri, valmentaja
Ahvenjärvi Hannu, joukkueenjohtaja

Turnauksen tulospalvelu: https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?tur...

Turnauksen live streamit: https://www.youtube.com/channel/UC-HCPff2qbYtu-wR8...

Kuva: Johanna Nuija