D-tytöt ensimmäiseen B-poolin turnaukseen su 14.1.2024 Alajärvelle
D-tytötJulkaistu: 02.01.2024 09.06

D-tytöt ensimmäiseen B-poolin turnaukseen su 14.1.2024 Alajärvelle

D-tyttöjen joukkue on pelannut syksyn C-poolissa ja jokaisessa turnauksessa ratkaisuottelu nousun suhteen ovat olleet erittäin tiukkoja. Ratkaisupelejä on hävitty jatkopalloilla ja monesti on ollut jo erä- ja ottelupalloja omissa käsissä.

Joulutauon aikana sarjaan ilmoittautui yksi uusi joukkue Nurmosta ja näin ollen joukkueemme sai iloisen joululahjan. Meidät nostettiin B-pooliin, jossa pääsemme nyt mittaamaan tasoamme osin uusia joukkueita ja osin sellaisia joukkueita vastaan, jotka kohdattiin kauden ensimmäisessä tasonmittausturnauksessa. Joukkueen pelaajat ja valmentajat odottavat innolla seuraavia pelejä.

Viimeksi kohtasimme Alajärven Ankkurit syksyn viimeisessä kotiturnauksessamme Uuraisten koulukeskuksella su 10.12.2023. Mielenkiintoisten ja erittäin yleisöön menevän pelin lopputulos oli 2-1 (20-25, 30-28, 15-9) Alajärven hyväksi. Toisessa erässä meillä oli jo 4 ottelupalloa pelin ratkaisemiseksi, mutta vielä ei ihan riittänyt.

Nurmon Jymyn Tornado -joukkue kohdattiin syksyn ensimmäisessä tasonmittausturnauksessa, joka oli tytöille ensimmäinen 6 vs. 6 turnaus. Annoimme kohtuullisen vastuksen, mutta pelimme oli luonnollisesti kaukana ns. valmiista. Ottelu päättyi Nurmon Jymyn voittoon 2-0 (25-15, 25-15).

Revanssihengessä lähdetään haastamaan Alajärven ja Nurmon tyttöjä uudestaan. Samalla mielenkiinnolla odotamme Kauhajoen Karhun sekajoukkueen sekä Laihian Lujan D-poikien kohtaamista. Näitä joukkueita emme olekaan vielä kohdanneet tällä kaudella. Alajärvellä on jo kokemusta B-poolin peleistä ja kolme muuta vastustajaamme ovat pelanneet tällä kaudella myös A-poolissa, joten nyt on todellakin hyvä tasonmittaus edessä. Täältä tullaan Alajärvi!

Joukkueen pelit nähtävissä täältä: https://live.lentopallo.fi/jyvaeslentis-dt