Esittely
Ottelutilastot
JyLe M1 - Lempäälän Kisa
18-19 - Miesten 1-sarja - Miesten 1-sarja
Klo 15:00 Gradia Viitaniemi D-sali
9
Hel

LeKi JyLe-miesten vieraaksi Viitaniemeen lauantaina


LeKi-lentis miehet saapuu lauantaina Viitaniemeen kokeneita, entisiä liigamiehiä vilisevällä joukkueellaan.

JyLe-miehet jatkavat taisteluaan pudotuspelipaikasta. Vammalasta tuomisena ollut piste piti eron viimeiseen pudotuspelipaikkaan kuudessa pisteessä eli vielä tavoitettavissa olevaksi. LeKi puolestaan taistelee pudotuspelien kotiedusta.

JyLe-miehet ovat esittäneet hyvää torjunta-puolustuspeliä viimeisissä peleissä. Tätä on tarkoitus jatkaa myös lauantaina ja samalla parantaa tutussa kotisalissa omaa vastaanottoa ja vastaanottohyökkäys-peliä.

Tervetuloa kannustamaan JyLe-miehiä taistelussa pudotuspelipaikoista!

Tuttuun tapaan kahvio palvelee!

Liput 7 e (6 e). Alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Tarjolla myös Kaikki Peliin JKL -lippuja hintaan 20 e.

#jyle #jyleperhe #jyväslentis #lentopallo #kaikkipeliinjkl

LeKi vei pisteet mukanaan luvuin 1-3


Tällä kertaa raportista vastaa Leki-tiedottaja Antti Raunio.

LeKin viiva osoittaa selvästi ylöspäin: kolmen pelin tappioputki katkesi komealla voitolla JyväsLentiksestä ja pelin taso osoitti myös ylöspäin. Tahmeasti aloittanut Kisa käänsi pelin pitkän erätauon jälkeen selvästi itselleen. Vieraspeli päättyi LeKille 3-1 (27-25, 24-26, 25-16, 25-19).

LeKi aloitti kokoonpanolla Kasimir Luostarinen, Anssi Vesanen, Tuomas Siirilä, Kasper Pennanen, Sten Kruuda, Teemu Koivunen ja Jyri Niemi. Petteri Friberg kävi toisessa erässä kehissä ja Sauli Silpo kannusti vaihtopenkiltä.

JyLe puolestaan lähti peliin kuusikolla Matti Pöntinen, Tino Vuori, Jaakko Aninko, Veli Manninen, Mika Arkko, Jani Liski ja liberoina Jonne Pekkala ja Arttu Perello. JyLe teki läpi pelin vaihtoja, Tiitus Vuori pelasi paljon yleispelaajana, Veeti Hartikainen tuli kesken pelin keskitorjujaksi ja vasta 15-vuotias passari Elias Huotari teki 1-sarjadebyyttinsä!

JyLe pelasi sitkeästi, etenkin keskipeli toimi läpi pelin. Kahdessa ensimmäisessä erässä vastaanottonsa kanssa tuskaillut Kisa koki muodonmuutoksen pitkällä tauolla. Tapani Nyströmin ja Jani Huurneen käärmekeitot purivat, ja Kisa hallitsi loppupeliä.

Kaksi ensimmäistä erää menivät jännäreiksi, aivan hyvin jompi kumpi olisi voinut johtaa pitkällä tauolla 2-0. Avauserässä Kisa nousi JyLen eräpallosta hienoon voittoon asti. JyLe oli erien aluissa vahva, ja johti lähes joka erää usealla pisteellä kymmenen pinnan kohdalla. Toisessa erässä johtopaikka vaihtui tiuhaan, LeKikin johti parhaillaan 14-10 ja JyLe 23-20. Kisa nousi vielä 24-24, mutta lopussa JyLe oli hieman terävämpi.

Kolmannessa erässä Kisa repäisi Teemu Koivusen syötöillä erän kotiin jo hyvissä ajoin. Neljännessä Kasper Pennanen oli rautaa ratkaisuhetkillä, kolme pistettä 20 pinnan paikkeilla, ja erä ja peli Lempäälään.

Kisa lahjoitti taas omilla virheillään liikaa pinnoja vastustajalle. JyLe sai LeKin tekemänä 38 pistettä, kun LeKi sai JyLeltä 27. Nostopelissä LeKi skarppasi kahden erän jälkeen ja vei prosentit 59-37.

– Oli vaikea alku meiltä tänään. Tauolla pidettiin hyvät puheet: pitää alkaa todella ryynäämään ja pelaamaan loppuun asti. Sen teimme, ja se toimi! kertoi parhaana palkittu Kisa-libero Jyri Niemi.

Niemen lisäksi JyLen parhaana palkittiin paras pistemies Tino Vuori, 13 pinnaan. Kisan paras pinnamies oli 21 pisteet Tuomas Siirilä, häntä auttoivat etenkin 17 pisteet Kasper Pennanen ja 14 pojoa tehnyt Anssi Vesanen. Myös Sten Kruuda nousi 11 pisteellä kymppikerhoon. JyLestä Jaakko Aninko oli kaksi erää vaikea pideltävä pyörätyksillään, mutta hänet saatiin pelin edetessä paremmin kuriin.

– Hävisimme tänään etenkin LeKin Koivusen ja Luostarisen syöttövuoroihin, niistä emme saaneet otetta, tuumi JyLen libero Arttu Perello.

– Tumpilla pitäisi olla useamminkin jalka vähän kipeä. Pomppu nousi 10 senttiä ja peli viisastui, vitsaili LeKi-koutsi Jani Huurne. Siirilä hieman poti jalkaansa, mutta se ei vaikuttanut peliin.

Kisa jatkaa sarjanelosena, pisteen TuTon jäljessä. JyLe putosi toiseksi viimeiseksi, tosin VaLePa ja JyLe ovat tasoissa 14 pisteellä, seitsemän pistettä.

– Meidän fokus on loppukaudesta sarjapaikan säilyttämisessä. Pudotuspeleihin on vielä periaatteessa saumat, mutta voi olla liian ison työn takana, tuumi JyLen Perello.

– Peli oli tänään meidän hallussa, teimme vain vääriin paikkoihin tyhmiä virheitä. Viikolla harjoitelteltiin oikeita asioita, ja se alkoi näkyä pitkän erätauon jälkeen. Kyseessä oli kärsivällisyyden voitto, tuumi kippari Silpo pelin tauottua.

TILASTOPOIMINNAT:

Top3 pistemiehet

LeKi: Siirilä 21/+10, Pennanen 17/+5, A. Vesanen 14/+4

JyLe: Tino Vuori 13/+6, Arkko 8/+8, Aninko 8/+2

Vastaanotto

LeKi: 59%, Friberg 100%, Niemi 73%, Siirilä 62%

JyLe: 37%, Pekkala 56%, Perello 38%

Ässät/syöttövirheet

LeKi: 8/16

JyLe: 6/10

Torjunnat: 9-4

Vastustajalle tehdyt virheet: 38-27

Hyökkäyspisteet/ -prosentti

LeKi: 57/40%

JyLe: 38/31%

#jyle #jyleperhe #jyväslentis #lentopallo

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
Kategoriat