Esittely
Ottelutilastot
RaIsku - JyLe N1
19-20 - Naisten 1-joukkue - Naisten 1-sarja
Klo 12:00 Kaukajärven vapaa-aikatalo
15
Syy

JyLen Naisten 1-joukkue lähtee uuteen kauteen innostuneena


JyLe lähtee matkaan kovalla tahdonvoimalla hakemaan heti sarjapisteitä. Viimekaudelta tuttu syksyn alkujännitys vaikuttaa täysin tuntemattomalta fiilikseltä. JyLen joukkue on uudistunut kovasti vaikka keskellä löytyykin Peltsin tuttu hahmo ja Meppu jakaa huolella passeja. Uutta peluria on varsinkin YP, hakkuri ja libero-osastoilla.

Heti ensimmäisessä Naisten 1-sarjan ottelussa vastaan asettuu Rantaperkiön Isku jonka joukoista löytyy tuttuakin tutumpi Vilppulan tyttö Tiina Pöytäniemi.

Ottelu Kaukajärvellä alkaa jo klo 12, joten jos olette Tampreella niin tulkaahan katsomaan! #jyleperhe

JyLe avasi 1-sarjan voitolla


Kuva Rami Myllymaa @riiviomaista.

JyLen ensimmäisen ottelun vastus Rantaperkiön Isku lähtee kauteen nuorella joukkueella. Viimekauden JyLeläinen Tiina Pöytäniemi on joukkueen vanhin ja nuoria pelaajia aina 16 vuotiaasta Jenna Vihervaarasta lähtien muodostavat tämän kauden RaIskun. Molemmilla puolilla verkkoa oli siis tuoreet joukkueet kun yhteistä harjoitteluaikaa on vasta kuukausi takana.

Ja voitto sieltä irtosi 3-1 lukemin (25-23, 25-16, 21-25, 26-24). Voitto ei kuitenkaan tullut helpolla. RaIskun nuori joukkue piti JyLeä ahtaalla lähes joka erässä ja veikin kolmannen erän nimiinsä.

Ensimmäinen erä eteni tasaisesti aina 23-23 tilanteeseen saakka kunnes Tuuli ratkaisi erän voiton. Toisessa erässä sama aloituskuusikko Tuuli, Siiri, Peltsi, Meppu, Liina ja Jenna sekä libero Emilia aloittivat hieman epävarmasti kun RaIsku karkasi jo 6-1 johtoon. Tuossa tilanteessa JyLen päävalmentaja Rane "Pieksämäen mies" otti aikalisän ja niin kuin lentopallossa usein käy, kääntyi erä JyLelle. JyLe tarkensi syöttöjään ja Peltsi näytti että EM-kisoja on katsottu tarkasti ja opetti RaIskulle hieman voimatippien tekniikkaa. Lopulta erä JyLelle selvästi 25-16.

Kolmannessa erässä JyLellä ei onnistunut sitten mikään. Ajoitukset olivat hukassa, syöttövastaanotto takkuili ja pienet tarkkuusvirheet viimeistelyssä johtivat siihen että JyLen periksi antamattomasta peli-ilmeestä huolimatta erä RaIskulle 25-21.

Neljäs erä alkoi JyLeltä yhtä heikosti kuin kolmaskin. Sen jälkeen erinomaiset syöttövuorot Tuulilta, Mepulta ja Jennalta nostivat JyLen mukaan taisteluun ottelun voitosta. Liinan ja lopulta Tuulin pahat syötöt ottelun lopussa toivat otteluvoiton ja kolme pistettä Jyväskylään.

Jyletär oli tänään Peltsi, jonka pelaaminen oli tänään vahvaa ja virheetöntä. Hän teki myös hyvin meille pisteitä. ????????

Parhaana pelaajana palkittiin JyLeltä Tuuli, joka teki tehokkaasti pisteitä hyökkäyksillään. RaIskulta palkittiin parhaana Karoliina Viitaniemi, joka hyökkäsi tehokkaasti ja teki paljon pisteitä syöttöruudusta.

Tarina Meppu ja Editointi Antti

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat