Esittely
Ottelutilastot
Salpis - JyLe M1
19-20 - Miesten 1-joukkue - Miesten 2-sarja lohko C
Klo 13:00 Salpahalli, Hollola
5
Lok

JyLe-miesten kauden avaus Hollolassa


JyLe-miehet matkaavat lauantaina 5.10. avaamaan kautensa Hollolaan Salpiksen vieraaksi. Ottelussa onkin suuren urheilujuhlan tuntua, kun Salpis juhlii 50-vuotista taivaltaan. JyLe lähtee nuoruuden innolla haastamaan Salpiksen Tekijämiehiä iloisella ja reippaalla asenteella.

Salpiksen pelaajat ovat käyneet farmisopimuksen kautta hakemassa pelituntumaa jo tällä kaudella 1-sarjassa. Niin kävi viime kaudella myös JyLen nuori passarikaksikko, Pyry&Elias, kokeilemassa taikasormien toimivuutta kovimmissa kehissä, saa nähdä miten kesätreenit on kehittänyt nuoria miehiä. Keskari"konkarit" Vili ja Veeti omaavat myös 1-sarjakokemusta ja ovat olleet hyvässä vireessä treeneissä ja treenipeleissä.

Nooa, MikkoR ja Juho puolestaan ovat uuden edessä, kun ovat ensi kertaa kokoonpanossa miesten peleissä.

Saa nähdä miten uuden joukkueen yhteispeli löytää uomansa kauden avauksessa.

Peli käyntiin klo 13 ja Livescore löytyy täältä:

https://lentopallo.torneopal.fi/taso/ottelu.php?a=...

JyLe-miesten kausi käyntiin 1-3-tappiolla


JyLen miesten joukkueen pelikausi lähti käyntiin tänään vieraissa Salpista vastaan. Pelissä oli huomattavissa pientä alkukankeutta, mutta sekin alkoi hävitä pelin edetessä. Jännitystä ei kuitenkaan liikaa ollut havaittavissa, kun joukkueen junioreista Nooa, Juho ja Mikko pääsivät näyttämään taitojaan ensimmäisessä miesten 2-sarjapelissään!

Vaikka Salpis lopulta veikin pelin 3-1, niin palava voitonhalu oli nähtävissä jokaisen nuoren jyleläisen silmissä koko pelin läpi. Treenien tuloksia oli jo nyt selkeästi nähtävillä ja nyt alkujännitysten jälkeen on helpompi jatkaa entistä kovempaa kohti seuraavia haastajia!

Ensimmäinen kotipeli on edessä 13.10. Klo 13, kun Vilppulan Tähti saapuu Gradia Viitaniemen D-saliin. Tule katsomaan ja kannustamaan JyLen nuorukaisia!

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat