JyLe - Kempele  3 - 0

Gradia Viitaniemi D-sali

KempeLe nurin 3-0

Tämän vuoden viimeisen pelipäivän aloitimme aamutreeneillä, jonka jälkeen pääsi vielä muutamaksi tunniksi lepäämään ennen iltapäivän peliä. Tällä kertaa meillä oli pelissä yhteensä 9 pelaajaa.

Hyvien alkulämmittelyjen jälkeen lähdimme ensimmäiseen erään hyvällä asenteella ja erä oli tasaista 17-17 tilanteeseen asti, minkä jälkeen nostimme oman pelin tasoa vähän paremmaksi ja voitimme 25-19. Toisessa erässä emme olleet kertaakaan tappiolla ja voitimme erän 25-18 omalla hyvällä pelillä ja hyvillä suorituksilla. Kolmannessa erässä oma hyvä peli jatkui ja veimmekin erän 25-20 ja koko ottelun 3-0.

Koko joukkueella oli koko pelin hyvää ja positiivista tekemistä. Erityismainintana mainitaan normaalisti passarina pelaava Elias Huotari, joka kävi tällä kertaa pari kertaa etukenttäkierroksella paikkaamassa yleispelaajaa ja löi pelin hienoimman rajalyönnin nelosesta.

Raportin kirjaili JyLen parhaana palkittu Oskari Marjakoski. Miro oli joukkueen tehokkain 12/+7, hyökkäystapot hakkurille mainiot 55 %. Ensimmäisen lähes kokonaisen 2-sarjapelinsä pelannut Viljami onnistui myös hyvin tehden kahdeksan pistettä. KempeLeen parhaana palkittiin Väinö Turpeinen.

Alkulohko on JyLen osalta pelattu ja tuloksena on lohkon toinen sija. Pelien tuloksena on kaksi voittoa PuWosta, KempeLeestä ja LiVosta kustakin sekä kaksi tappiota Karpaaseille. Pelit jatkuvat ylemmässä loppusarjassa tammikuun 9. päivä, kun kotipelissä vastaan asettuu Isku-Veikot Valkeakoskelta.