JyLe - Passarit  0 - 3

Gradia D

Kolme pistettä Mikkeliin

Tänään saimme vieraita kotisaliin, kun Mikkelin Passarit matkasivat Jyväskylään.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen pelaaminen oli hyvää ja onnistumisia tuli, mutta myös vastustaja pelasi hyvin, etenkin erän lopun, jonka ansiosta Passareille erävoitto 24-26.

Toinen erä lähti käyntiin takkuillen ja ote lipui joukkueen käsistä. Omia virheitä tuli paljon, joka veti hyvän fiiliksen pois erästä. Erä Passareille lukemin 14-25.

Pitkän erätauon jälkeen, kolmannessa erässä, keräsimme itsemme ja oma peli alkoi toimimaan. Pääsimme jo hyvään johtoon, mutta Passarit pelasi taas erän lopun vahvemmin ja voitto erästä 24-26 ja koko ottelu Passareille suoraan siis 3-0.

Otteluisäntä BearFamily palkitsi ottelun parhaat pelaajat, jotka olivat Mikkelin Passareilta passari Minna Partanen ja JyLeltä libero Jasmin Storck.

Ensi viikolla jatketaan lauantaina A-turnauksella Kempeleessä ja sunnuntaina N2 sarjaa Ruokolahdella.