Miehet aluesarja, Miesten aluesarja

Bombbeballe - JyLe   2 - 1

Jokelan koulu

Miesten aluesarja käyntiin voitolla ja tappiolla

Lauantaina avasimme kauden miesten pelien osalta Bombben järjestämässä aluesarjan turnauksessa Jokelan koululla. Viljami Poikonen sai kunnian raportoida peleistä:

Ensimmäisestä pelistä KeuToa vastaan ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Teimme vastustajan pelin ensimmäisessä erässä hyvin helpoksi omilla virheillämme, jonka takia erä heille. Toisessa ja kolmannessa erässäkään oma peli ei ollut kaunista katseltavaa, mutta saimme parannettua riittävästi ja hoidimme ne voitoksi. Peli siis meille 2-1.

Toinen peli Bombbea vastaan alkoi tasaisissa merkeissä. Hävisimme kuitenkin ensimmäisen erän niukasti. Toinen erä oli koko ajan hallussamme ja voitimme sen. Kolmannessa erässä meidän joukkueella puhti ei enää riittänyt ja vastustaja vei sen nimiinsä. Peli heille 2-1. Tappiosta huolimatta oma peli parani edelliseen verrattuna selvästi.

Aluesarjan pelit jatkuvat ensi sunnuntaina 20.11. meidän järjestämällä turnauksella Kortetalolla, jossa kohtaamme Wartin ja Hukin.