Kausi-info 2020-2021

LENTISKAUSI STARTTAA!

JyväsLentiksen lasten, nuorten ja aikuisten harrastusryhmien toiminta käynnistyy. Tarjolla on sekä 4-6-vuotiaiden liikuntaleikkikoulu, kaikkien ikäluokkien poika- ja tyttöjuniorijoukkueet sekä harrasteryhmät tytöille ja aikuisille. Ryhmien toiminta käynnistyy 10.8. alkaen.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta ja nähdään harkoissa! Toimintaan on mahdollista tutustua kaksi viikkoa veloituksetta.

Tärkeimmät tiedot koskien kautta 2020-2021

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen liikuntaleikkikouluun, nuorempien joukkueisiin sekä tyttöjen ja aikuisten harrasteryhmiin kaudelle 2020-2021 tapahtuu JyväsLentiksen kotisivujen lomakkeen kautta. Ilmoittautumislomake

Harjoitusvuorot

JyväsLentiksen ryhmien harjoitusvuorot löytyvät seuran kotisivuilta. Vuoroihin saattaa vielä tulla pieniä muutoksia. Vuorot käynnistyvät 10.8. Tämän hetkisen tilanteen voi tarkistaa täältä

Harjoittelu ja valmennus

JyväsLentis panostaa ohjaajien, valmentajien ja toimihenkilöiden kouluttamiseen ja osaamiseen. Toiminnan tueksi on laadittu useita ohjeita kuten: Jyväslentiksen toiminnan periaatteet, joukkueen käsikirja ja turnausopas.

Seuran valmentajien toimintaa ohjaa JyväsLentiksen valmennuksen linjaus.

Pelaajamaksut

Kauden 2020-2021 pelaajamaksut löytyvät tästä tiedotteesta


Lisätiedot tarvittaessa ryhmän valmentajalta tai

Timo Vilokkinen
Mini-ikäisten valmennuspäällikkö
044 538 6070
timo.vilokkinen@jyvaslentis.fi


Mikko Häyrinen
Puheenjohtaja
0400 185 513
mikko.hayrinen@kihu.fi


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
Kategoriat