JYVÄSLENTIKSEN TOIMINTAAN MUUTOKSIA ENSI KAUDELLE
14.5.2019 14:27 Uutiset / JyväsLentis ry

JyväsLentis palkkaa kaksi uutta ammattivalmentajaa, ja toiminnanjohtaja Taneli Nieminen siirtyy uusiin tehtäviin syyskuussa. Seuran toiminnan painopistettä siirretään urheilutoiminnan kehittämiseen, ja tavoitteena on Mestaruusliigaan nousu.

JyväsLentis on Suomen kuudenneksi suurin lentopalloseura lisenssipelaajien määrällä mitattuna. Seuran joukkueet ja pelaajat ovat saavuttaneet valtakunnallista menestystä lentopallossa ja beach volleyssä. JyväsLentis tunnetaan myös näkyvien urheilutapahtumien järjestäjänä, ja se on organisoinut esimerkiksi miesten ja naisten lentopallon maaottelutapahtumat Jyväskylässä, sekä Beach Volleyn SM-finaalit Jyväskylän Satamassa.

Kahdeksan vuoden ajan toiminnanjohtajana työskennellyt Taneli Nieminen on siirtymässä syyskuussa uusiin tehtäviin. JyväsLentiksessä on tehty aktiivista seurakehitystyötä viime vuosien aikana ja sen myötä on varauduttu myös henkilöstömuutoksiin.

– Taneli on tehnyt erinomaista työtä ja ollut seuran kasvot ja kädet. Tiesimme, että tämä tilanne tulee joskus vastaan ja siksi olimme siihen ennakolta varautuneet. Nyt meillä on hyvä hetki uudistaa toimintojamme seurassa ihan konkreettisesti, kertoo JyväsLentiksen puheenjohtaja Vesa Walden.

Edustusjoukkueet tähtäävät mestaruusliigaan

Aiemmin puhtaasti junioriseurana toimineessa JyväsLentiksessä oli kuluneella kaudella ensimmäistä kertaa aikuisten edustusjoukkueet sekä miesten että naisten ykkössarjoissa. Seuran tavoitteena on tarjota pelaajapolku junioreista aina Suomen huipulle saakka. Kevään aikana käytyjen rahoitusneuvottelujen tuloksena on varmistunut mahdollisuus palkata JyväsLentikseen yhteistyössä muun muassa Jyväskylän Urheiluakatemian kanssa täysipäiväinen valmennuspäällikkö sekä OKM:n myöntämän 15 000 euron seuratuen avulla puolipäiväinen juniorivalmentaja. Valmentajien haku käynnistetään tällä viikolla.

– Laadukas valmennus on vetovoimatekijä ja haluamme panostaa sen kehittämiseen koko seuraa hyödyttävällä tavalla, kertoo JyväsLentiksen varapuheenjohtaja Mikko Häyrinen.

Tavoitteeksi asetettu Mestaruusliiga nostaa toiminnan vaatimustasoa myös muilla osa-alueilla. Laadukkaan valmennuksen lisäksi joukkueet tarvitsevat toimivat taustajoukot, joiden toimintaa kehitetään edustusjoukkueissa tulevalla kaudella. JyväsLentiksen naisten edustusjoukkue jatkaa edelleen ykkössarjassa, mutta miesten joukkue siirtyy pelaamaan sarjaa alemmas kakkossarjaan.

– Tämä ratkaisu antaa meille enemmän resursseja ja aikaa toimivan taustaorganisaation kehittämiseen ja uskomme, että nyt panostamalla valmennuksen laatuun ja omiin junioreihimme tulemme nousemaan Suomen huipulle miesten ja naisten sarjoissa tulevaisuudessa. Otamme yhden askeleen taaksepäin, jotta pääsemme kolme eteenpäin, Häyrinen toteaa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Vesa Walden, puheenjohtaja

p.0400 645 435, vesa.walden@gmail.com

(kertausharjoituksissa 14.5-18.5)


Mikko Häyrinen, varapuheenjohtaja

p.0400 185 513 mikko.hayrinen@kihu.fi


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat