Hieno määrä jyleläisiä mukana kauden päätöksessä
27.6.2019 20:42 Uutiset / Pääsivusto

Kauden päätöksessä vedettiin tuttuun tapaan päättynyt kausi yhteen, katsottiin tulevaan ja palkittiin pelaajia ja seuratoimijoita.

Palkitut 2018-19

Sarjoihin osallistuneet joukkueet:

F-ikäiset

Aino Vesterinen – taitava aktiivinen treenaaja

Lilian Kuulusa – hienoa kehittymistä kevään aikana. Innokas uuden oppija.


E-tytöt

Moona Tolvanen - Kehittyjä: Moona on ollut läpi kauden erittäin ahkera ja tunnollinen treenaaja, joka näkyy valtavana kehittymisenä kauden aikana.

Lunabella Kouko - Joukkuepelaaja: Lunabella näyttää joukkueessa hyvää esimerkkiä mahtavalla asenteella. Hän tsemppaa itseään ja muita loppuun saakka, ja osaa kannustaa kaveria myös häviön hetkellä.

E-pojat

Miska Röyttä: kannustava ja taitava joukkuepelaaja

Elmeri Pihkasalo: hienoa kehitystä kauden aikana.

D-tytöt

Jenni Kurittu - tehopelaaja

Peppi-Lotta Isoaho - kehittynein

D-pojat

Viljami Poikonen - Viljami on harjoitellut tunnollisesti menneen kauden aikana noudattaen hänelle annettuja ohjeita. Pelitaidot ovat kehittyneet ja peleissä Viljami on osoittanut tiukkaa asennetta.

Aaron Huotari - Aaronin panostaminen ja sitoutuminen lentopalloon on ollut merkille pantavaa. Tunnollinen harjoittelu on tuottanut tulosta ja Aaronin lentopallotaidot ovat menneet eteenpäin kauden aikana ison askeleen.

C-tytöt

Vuoden kehittynein pelaaja: Enni Kuronen

- Enni aloitti lentopalloharrastuksen syksyllä ja on huimin askelin kehittynyt kauden aikana. Enni on tunnollinen ja aktiivinen treenaaja, joka vaatii itseltään hyviä suorituksia. Ahkera treenaaminen on näkynyt lajitaitojen ja fysiikan kehittymisenä sekä rohkeampina suorituksina.

Vuoden tsemppari-/joukkuepelaaja: Tinja Jaakola

-Tinja on joukkueen positiivari ja kannustaja. Hän käy ahkerasti treeneissä ja puskee itseään eteenpäin kehittyäkseen. Tinja on joukkueen yhteishengen luoja, joka iloitsee niin omista kuin joukkuetoverien onnistuneista suorituksista.

C-pojat

Elias Walden - Pyyteetön työmies, siirto laiturista keskariksi. Laittoi hanskat käteen ja hoiti hommat ilmekään värähtämättä. Sarjan tehokkain syöttäjä!

Mikko Rintala - yksi kehittyneimmistä pelaajista. Sai kaudella pilateksesta voimaa keskivartaloon ja pallo alkoi saamaan kyytiä. Hyvä torjuja ja varma syöttö.

B-tytöt

Senni Kinnunen: kehittyi liberona huikeasti kauden aikana ja on motivoitunut treenaaja. Esimerkillinen joukkuepelaaja, joka kannustaa joukkuekavereitaan myös tiukan paikan tullen positiivisessa hengessä.

Kerttu Seppänen: keskittyy niin treeniin kuin pelaamiseenkin, on motivoitunut treenaaja ja antaa kaikkensa joukkueen puolesta. Valmis pelaamaan tarpeen mukaan eri paikoilla hymyssä suin.

B-pojat

Kaapo Remes - Suorastaan älykäs lajinvaihto lenikseen ja syksyllä mukaan B-poikiin. Nopea oppimaan nelivuotiaaksi. Hyvä joukkuepelaaja!

Leevi Jermoranta - positiivinen yllättäjä paransi peliä varsinkin loppukaudesta. Todella hiljainen puurtaja, ei häiriköi harjoituksissa.

A-tytöt

Laura Jarygin - keskitorjuja, ahkera harjoittelija, hyppyleijaspesialisti. Otti ensimmäisten hyppyleijatreenien jälkeen syöttötavan vakiopelisyötöksi onnistuneesti.

Henna Mikkola - tunnollinen harjoittelija, kävi ahkerasti Jämsästä käsin treenaamassa. Yksi joukkueemme liberoista, jolle tuli varmuutta tekemiseen lisää kauden aikana.

N2

Emilia Eskelinen - joukkueen tsemppari. Aina hymy kasvoilla vaikka olisi vasta kaivanut monta puolustuspalloa kentän pinnasta takaisin peliin.

Iida Fredrikson - kehittyi keskitorjujana kauden aikana, suoritusvarmuutta tuli lisää. Väläytteli taitojaan myös hakkurin roolissa loppukaudella.

N1

Emilia Joensalo - Valtavasti kauden aikana kehittynyt pelaaja. Kova harjoittelija, joka tavoitteellisesti pyrkii kehittämään itseään pelaajana, ja vaatii sekä itseltään että muilta paljon.

Anniina Peltonen - Vuosi vuodelta kehittynyt pelaaja, joka on jo parin kauden ajan ollut 1-sarjan keskipelaajien kärkikastia. Sitoutuneesta asenteesta kertoi vuorotyön aiheuttamista haasteista huolimatta säännöllinen ja tinkimätön osallistuminen harjoituksiin, monesti suoraan työpäivän päätteeksi.

M2

Vili Tinakari - joukkueen luottopelaaja, jonka luotettavasta kyydityksestä nautti koko M2 joukkue niin pelikentällä kuin pitkillä pelimatkoillakin!

Joel Rinta - jaksoi treenata ja tehdä töitä, ja kun keväällä joutui "kylmiltään" hakkurista YP:ksi, otti roolin haltuun ja pelasi erinomaista vastaanottopeliä.

M1

Tino Vuori - vuoden miespelaaja

Jonne Pekkala - vuoden taistelija


Seuran palkitsemat:

Galaxin pallo -joukkue

Tecla Wickström, Viljami Poikonen, Matias Siika-Aho ja Sanni Siika-Aho

Power Cup mestarit

F-ikäiset: Veera Laine, Venla ja Väinö Nieminen. Valmentaja Taneli Nieminen

D-pojat: Benjamin Bendecon, Konsta Luttinen, Viljami Mäyrä, Matias Siika-aho, Sanni Siika-aho, Viljami Poikonen. Valmentajat Pentti Siika-aho, Janne Mäyrä, Timo Vilokkinen

JyväsLentiksen ensimmäinen poikien SM-mitali - C-pojat

Niko Pennanen, Anton Mäkelä, Oskari Murtoniemi, Otto Keinonen, Elias Walden, Nikke Suominen, Aleksi Oksanen, Mikko Rintala

Valmentajat: Sami Oksanen, Janne Murtoniemi, Toni Jaatinen

Huoltaja: Pasi Koskinen, JoJo: Hanna Walden

Erikoispalkinto

Tuulevi Piesanen

Vuoden valmentaja

D-poikien valmennustiimi - Timo Vilokkinen, Pentti Siika-aho, Janne Mäyrä
   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat