JYVÄSLENTIS PALKKASI VALMENNUSPÄÄLLIKÖN JA JUNIORIPÄÄLLIKÖN
Julkaistu: 07.07.2019 00.00

JYVÄSLENTIS PALKKASI VALMENNUSPÄÄLLIKÖN JA JUNIORIPÄÄLLIKÖN

JyväsLentiksen valmennuspäällikkönä aloittaa 1.8.2019 alkaen Rauno Muukka. Hän on kotoisin Pieksämäeltä ja toiminut lentopallon parissa 70-luvulta saakka. Muukan edellinen seura oli Espoo Lentis, jossa saavutuksena mm. nousu 1-sarjaan. Koulutukseltaan Muukka on fysioterapeutti ja hän on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon 2015.

Valmennuspäällikön tehtäviin JyväsLentiksessä kuuluu: A-C-junioreiden valmennuksen linjaus ja valmentajien mentorointi sekä tukeminen, urheiluakatemian valmennus ja naisten 1-sarjajoukkueen valmennus.

Muukka odottaakin uutta tehtäväänsä innolla ja etsii Jyväskylästä asuntoa, jotta tehtävien hoito sujuisi joustavasti.


JyväsLentiksen osa-aikaisena junioripäällikkönä aloitti 1.7.2019 alkaen Timo Vilokkinen. Liigakokemusta omaava entinen MetsoLentiksen, Valepan, Paterin ja Muurlen peluri on toiminut JyväsLentiksen mini-ikäisten valmentajana kolme vuotta ja osallistunut aktiivisesti lentopalloliiton valmentaja-koulutuksiin. Hän tulee tehtävässään kehittämään ja tukemaan mini-ikäisten toimintaa JyväsLentiksessä ja parantamaan erityisesti eri ikäluokkien valmentajien välistä yhteistyötä.

Lisätietoa:

JyväsLentis hallituksen puheenjohtaja,

Vesa Walden, p.0400 645 435, vesa.walden@gmail.com