Junnubiitsin SM-osakilpailu pelattiin mahtavissa olosuhteissa
14.6.2020 18:36 Uutiset / Pääsivusto

Sää suosi junnubiitsareita

Tuomiojärven hyväkuntoisilla beach volley -kentillä pelattiin viikonlopun aikana junioreiden SM-kiertueen osakilpailu helteisissä olosuhteissa. Maamme parhaat U16- ja U14-sarjojen tytöt ja pojat pelasivat kesän kiertueen toisen turnauksen.

Tyttöjen U16-sarjan voiton veivät Korpilahden Pyrinnössä lentopalloa pelaava Elli-Saara Etelä ja kuopiolainen Viivi Riihimäki varsin vakuuttavan esityksen jälkeen. He kärsivät yhden erätappion seitsemässä pelissään. Toiseksi sijoittuivat järjestävän seuran JyväsLentiksen Henni Bruce ja Sanni Siika-aho, jotka kärsivät ainoan tappionsa finaalissa. Siika-aho saisi pelata vielä U14-sarjassa, mutta menestyksen perusteella sarjavalinta tälle kesälle on oikea. Kolmanneksi sijoittuivat Liisa Soimasuo ja Laura Yläjärvi. Muista jyleläisistä parhaiten sijoittui Helmi Rantala viidenneksi yhdessä parinsa Unna Eteläisen kanssa, Krista Kämppi ja Enni Kuronen olivat yhdeksänsiä.

Poikien U16-sarjan voitto matkasi Varsinais-Suomeen Nooa Marttilan ja Samuel Salmisen viedessä voiton. Finaalissa heille tiukan vastuksen antoivat Riku Hämäläinen ja Aleksi Hänninen. Kolmanneksi sijoittuivat Lauri Bär ja Paavo Ristiniemi. JyLen Viljami Mäyrä ja Matias Siika-aho sijoittuivat yhdeksänneksi.

Tyttöjen U14-sarjan voittoon pelasivat rovaniemeläiset Elle Eteläinen ja Enna Puro vakuuttavasti ilman erätappioita. Toisen sijan nappasivat Ida Ruohonen ja Veera Emilia Vasenius ja kolmansia olivat Jiia ja Joanna Vihervaara. JyLe-pari Maija Paakkunaisen ja Emmi Sutisen loppusijoitus oli 12.

Kiertue jatkuu juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna Eurassa. SM-finaalit pelataan elokuussa Tampereella.

Turnaukset kaikki tulokset: https://beachvolley.torneopal.fi/


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat