Jylettäret haastavat Liiga kakkosen lauantaina Monnarilla!
20.11.2020 15:15 Uutiset / Naisten 1-joukkue

Plus Katsastus ja Pop Pankki Konneveden Osuuspankki tukevat JyväsLentiksen naisten edustusjoukkuetta.

Jylettärien tuplaviikonloppu alkaa astetta kovemmalla vastuksella, kun Suomen Cupin -ottelussa vastustajaksi saapuu Pölkky Kuusamosta. Pölkky on esittänyt hyviä otteita koko syksyn ja näin ollen olemme valmistautuneet kovaan peliin.

Pop Pankki Konneveden Osuuspankin kummipelaaja Jenna Laaksosen mietteet tulevasta pelistä: ”Odotan peliä todella paljon ja on hienoa päästä haastamaan yhtä Liigan kärkijoukkueista. Tavoitteena olisi nauttia pelistä ja pelata joukkueena omaa parasta peliämme. Viime viikonloppuna kentällä näkynyt hyvä fiilis ja asenne nähdään varmasti myös tulevana lauantaina. Toivottavasti saadaan myös paljon katsojia ja hyvä tunnelma Monnarille!”

Plus Katsastuksen kummipelaaja Ella Kotosen mietteitä lauantain pelistä: ”Mukava päästä haastamaan Liigajoukkuetta ja mittaamaan tasoa. Toivottavasti saadaan siirrettyä treeneissä näkynyt hyvä fiilis sekä tekeminen lauantain peliin! Toivotaan, että kannustajat löytävät Monnarille ja tuovat mukanaan äänekästä kannustusta ja tunnelmaa.”

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue huikeisiin suorituksiin Monitoimitalolle lauantaina klo 17 alkaen! Luvassa mahtava ja turvallinen ottelutapahtuma.


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Joulukuu   »
Kategoriat