Koronatilanteen vaikutus JyväsLentiksen toimintaan
29.11.2020 13:15 Uutiset / Pääsivusto

Koronatiedote 29.10.2020

Koronatilanne on valitettavasti vaikeutunut ja Jyväskylän kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä on todennut, että Jyväskylä on kiihtymisvaiheessa.

JyväsLentiksen hallitus on linjannut tässä tilanteessa seuran toiminnasta Jyväskylän kaupungin suositusten ja Lentopalloliiton ohjeistuksen pohjalta seuraavaa:

Harjoittelu: 2-sarjajoukkueiden harjoitukset keskeytyvät 13.12. asti. Juniorijoukkueiden ja naisten 1-sarjajoukkueen harjoitustoiminta jatkuu aiempien turvallisuussuositusten mukaisesti.

Pelaaminen: Kaikki A-C-ikäisten turnaukset vuodelta 2020 on siirretty tulevalle vuodelle. 2-sarjan ottelut ovat tauolla ainakin 18.12. asti. Naisten 1-sarjan ottelut pelataan otteluohjelman mukaan. D-F-ikäisten tapahtumista Lentopalloliiton Lännen alue tiedottaa ensi viikon aikana.

Tärkeimmät nostot turvallisuussuosituksista:
- Tule harjoituksiin vain täysin terveenä. Jos on pieniäkin sairauden oireita tai kuuluu koronaviruksen kannalta riskiryhmään ei pidä harjoitella eikä pelata.
- Käytä kasvomaskeja saavuttaessa harjoituksiin tai peleihin ja myös sieltä poistuttaessa.
- Pyri välttämään pukuhuoneiden käyttöä.
- Huolehdi käsihygieniasta: pese kädet sekä ennen harjoituksia että harjoitusten jälkeen tai käytä käsidesiä.
- Vältä ylimääräisiä lähikontakteja.
- Pidä mukana oma pullo ja pyyhe ja käytä vain omaa pyyhettä, juomapulloa jne.
- Harjoituksissa ovat paikalla vain välttämättömät joukkueen toimijat eli käytännössä pelaajat ja valmentajat.
- Yskäise ja aivasta hihaasi tai paidan sisään.
- Lataa Koronavilkku ja käytä sitä.

Jyväskylän kaupungin suositukset: https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2020-11-27_jyvaskyla-koronan-kiihtymisvaiheessa-katso-uusimmat-rajoitukset
Lentopalloliiton ohjeet: https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/lentopalloliiton-sarjatoimintaan-lisarajoituksia.html


   
Lisää uutisia
JyväsLentis ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat